Adidas Superstar, adidașii care te transformă dintr-un om obișnuit într-o vedetă

477
Adidas Superstar, adidașii care te transformă dintr-un om obișnuit într-o vedetă - superstar-1622187322.jpg

Articole recomandate

O pereche de încălțări demne de un superstar. Adidas Superstar sunt o pereche de pantofi sport scurți de baschet fabricați începând cu anul 1969 de compania de articole sportive Adidas. Acesta este unul dintre cele mai iconice modele Adidas, cele trei dungi și vârful în formă rotundă fiind definitorii și ușor de recunoscut.

Adidas Superstar sunt o referință sportivă și un obiect de cult pentru colecționari și fashioniste.

Evoluția Adidas Superstar

Adidas Superstar sunt una dintre cele mai legendare perechi de adidași existente vreodată. Au trecut peste 50 de ani de la prima ediție și sunt încă la fel de fresh ca prima zi. În anii ’70 au devenit cei mai folosiți pantofi sport pe terenurile de baschet. În anii ’80 au fost emblema hip-hop-ului și a modei urbane.

Adidas Originals Superstar au marcat o tendință în istoria îmbrăcămintei sportive de stradă. Câteva generații au purtat acești adidași incredibili, nu numai datorită designului lor curat și elegant, ci și datorită materialelor de înaltă calitate care îi compun și care oferă un confort extraordinar pe tot parcursul zilei.

La aproape 50 de ani de la lansare, Adidas Superstar a suferit diverse schimbări evolutive pentru a se adapta la cele mai exigente gusturi și a satisface nevoile mai multor oameni.

Inițial aceștia erau o pereche de adidași din piele vopsită alb, cu trei dungi pe laturi și un vârf alb și rotund. Ulterior au existat mai multe variante în ceea ce privește culoarea dungilor și a părților laterale ale pantofului, de asemenea, cu opțiunea de a le personaliza cu Adicolor, care oferea dungi interschimbabile pentru a combina aceeași pereche de pantofi cu cele mai bune haine ale tale, în culori diferite.

În ziua de astăzi sunt una dintre cele mai bine vândute perechi de adidași sport din istorie. Designul actual păstrează toată magia originalului Adidas Superstar: vârf de cauciuc, 3 dungi zimțate care reprezintă în mod inconfundabil marca Adidas și sigla originală Adidas Superstar. Talpa din cauciuc se prinde perfect de diferite tipuri de suprafețe, prevenind astfel alunecarea și oferind vă siguranța de care ai nevoie la fiecare pas.

Cantitatea de modele de Adidas Superstar disponibile este incredibilă: poți găsi acum de la alb-negru clasic la noile modele inovatoare. Pentru a face o diferență, unii producători oferă posibilitatea de a personaliza adidașii Superstar prin înscrierea unui cuvânt pe marginea fiecărui pantof. Deci poți avea adidași total unici în lume.

Între timp, a sosit o nouă revoluție pentru modelul Adidas Superstar, cu culori noi și avangardiste pe toată suprafața adidasului, inclusiv talpa, șireturile și sistemul de protecție a degetelor „Shell Toe” în același ton, care i-a catapultat înapoi în topul vânzărilor în multe țări și fiind purtat de cei mai renumiți artiști.

Sistemul Shell Toe din Adidas Superstar

Sistemul Shell Toe s-a născut ca unul dintre primele proiecte ale lui Adi Dassler, germanul care a fondat Adidas și care în 1969 a decis să proiecteze o încălțăminte ideală pentru a juca baschet. Cu un design realizat din piele albă, adidași au o talpă netedă cu aderență și o protecție din cauciuc pe degetele de la picioare, care a fost cunoscut ulterior sub denumirea Shell Toe, incluzând și cele trei dungi iconice.

De atunci, a devenit un design care, pe lângă faptul că funcționează perfect pentru sport, se combină destul de bine cu orice ținută casual. Sunt încă considerați un icon al modei, aproape jumătate de secol mai târziu, lucru cu care puține modele se pot lăuda.

Caracteristicile de producător ale faimosului Adidas Superstar:

·         Exterior din piele

·         Talpă de cauciuc netedă și lipicioasă

·         Protecție a degetelor de la picioare

·         Diverse dimensiuni

·         Culoarea articolului: alb cu dungi negre

Pentru a merge la petrecere, la birou sau pentru o plimbare prin oraș, acești adidași sport sunt ideali pentru orice ocazie. Îți dăm asigurări că arată minunat. Dacă te gândești să cumperi adidas Superstars, nu ezita, sunt un pariu sigur.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6878 secunde