Concurs Ajută, alături de "cora România", o asociație de caritate

83

Articole recomandate

"cora România" organizează și anul acesta operațiunea "Luna cora", în perioada 7 mai - 31 iulie, în toate cele zece hipermarketuri ale sale. După ideea că fiecare bănuț este valoros, "cora" își invită clienții să fie generoși și să doneze la casele de marcat orice sumă de bani doresc, oricât de mică, către organizațiile de caritate alese de hipermarketuri în cadrul acestei campanii.

Donațiilor făcute de clienți li se vor alătura importante donații din partea "cora". Grație acestei campanii, "cora România" a direcționat în 2012, din donațiile clienților și donațiile sale, aproximativ 78.000 de euro în conturile a opt organizații caritabile.

Organizațiile partenere ale programului "Luna inimilor deschise" sunt: "cora Pan-telimon București" - SOS Satele Copiilor, "cora Lujerului București" - M.A.M.E, "cora Sun Plaza" - Salvați Copiii, "cora Cluj Napoca" - Little People, "cora Drobeta Turnu Severin" - Asociația Handicapaților Fizic Filiala Mehedinți, "cora Baia Mare" - Fundația Somaschi, "cora City Park Constanța" - Fundația Baylor Marea Neagră, "cora Arad" - Asociația Educatio, "cora Bacău" - Fundația de Sprijin Comunitar Bacău, "cora Alexandriei" - PRO VITA.

"cora își ia foarte în serios rolul de membru în comunitățile din care face parte, iar magazinele noastre au dezvoltat, în timp, relații de suflet cu organizațiile pe care le sprijină. Nu ne limităm doar la a face donații, ne invităm și clienții să ajute, pentru că fiecare dintre noi are, la un moment dat, nevoie de generozitatea celorlalți. Pe lângă ajutorul financiar, magazinele desfășoară și alte programe cu fundațiile respective, programe necesare pentru o cât mai bună susținere atât materială, cât și socială a persoanelor aflate în grija organizațiilor. Ne bucurăm că anul acesta vom putea ajuta mai multă lume, având în vedere că în campanie au intrat și cele mai noi magazine ale noastre, cora Bacău și cora Alexandriei. Sperăm ca suma de anul acesta să depășească 100.000 de euro", a declarat Ana Maria Florea, responsabil PR "cora România".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3346 secunde