Concurs Ambasada Republicii Cehia, interesată de potențialul economic al județului Constanța

529

Articole recomandate

Vizita de miercuri, 28 aprilie, a Excelenței Sale, Petr Dokladal - Ambasadorul Republicii Cehe la București, și a lui Martin Licenik - șeful Secției economice din cadrul Ambasadei, este prima întâlnire, de anul acesta, a unor oficiali cehi cu conducerea Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.
Potrivit unui comunicat de presă, delegația ambasadei a fost primită de Mihai Daraban - președintele Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța. Discuțiile purtate de președintele Daraban și de E.S. Dokladal s-au axat pe cele mai importante domenii de activitate de care investitorii din Cehia ar fi posibil interesați: transporturi, comerț etc. S-a discutat, de asemenea, despre importanța pe care o are Portul Constanța, ca deschidere la Marea Neagră, pentru traficul de mărfuri, nu numai pentru România, cât și pentru alte țări din Europa care nu au ieșire la mare, precum și despre importanța traficului fluvial pe Dunăre.
Ambasadorul s-a arătat deosebit de interesat de activitatea Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, de acțiunile și evenimentele pe care aceasta le organizează, precum și de proiectele în care este implicată.
Președintele Daraban le-a prezentat oaspeților, în detaliu, programul de târguri și expoziții al CCINA pe anul 2010 și a afirmat că întreaga conducere a Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța va susține și încuraja dezvoltarea relațiilor economice și va promova cooperarea dintre companiile din Cehia și firmele din Constanța, prin participarea acestora la târguri de specialitate, parteneriate - în vederea găsirii de parteneri adecvați de afaceri, printre membrii CCINA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6858 secunde