ANAF a publicat ghidul de completare a declarației 394

218
ANAF a publicat ghidul de completare a declarației 394 - anafapublicatghidul-1479284732.jpg

Articole de la același autor

Pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, a fost publicat "Ghidul de completare a declarației informative privind livrările de bunuri/ prestări de servicii și achizițiile efectuate pe teritoriul național - formular 394".

Scopul acestui document este de a clarifica și de a facilita completarea declarației 394 - declaratie informativă privind livrările, prestările și achizițiile efectuate pe teritoriul național, ca urmare a intrării în vigoare a Ordinului președintelui ANAF nr. 3769/ 2015 - privind declararea livrărilor/ prestărilor și achizițiilor efectuate pe teritoriul național de persoanele înregistrate în scopuri de TVA și pentru aprobarea modelului și conținutului declarației informative privind livrările/ prestările și achizițiile efectuate pe teritoriul național de persoanele înregistrate în scopuri de TVA, cu modificările și completările ulterioare.

Ghidul cuprinde fiecare cartuș din declarație, cu instrucțiunile de completare aferente, înscrise în Anexa nr. 2 la ordin, precum și precizări și exemple care pot veni în sprijinul contribuabililor.

Ghidul poate fi consultat pe site-ul ANAF la adresa: www.anaf.ro/ secțiunea Asistență contribuabili/ Ghiduri curente.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Octombrie 2016
Stire din Economie : Deficitul bugetar se menține sub 0,5%
Miercuri, 26 Octombrie 2016
Stire din Economie : Fiscul fură de la micii contribuabili
Pagina a fost generata in 1.4401 secunde