ANAF cheltuiește 7 milioane lei cu imaginea și educația fiscală. Care e eficiența?

202
ANAF cheltuiește 7 milioane lei cu imaginea și educația fiscală. Care e eficiența? - anafcheltuieste-1387824513.jpg

Articole de la același autor

Agenția Națională de Administrare Fiscală implementează proiectul "Dezvoltarea unui parteneriat viabil între ANAF și beneficiarii direcți ai serviciilor furnizate de aceasta - premisă a eficientizării sistemului de colectare a veniturilor publice", cofinanțat de UE. 
Valoarea totală eligibilă a proiectului (fără TVA) este de 7.090.815,63 lei din care 6.027.193.54 lei - valoare eligibilă nerambursabilă. 
Obiectiv proiectului este creșterea gradului de conformare voluntară a contribuabililor, prin consolidarea civismului fiscal (?). Proiectul se desfășoară pe o perioadă de 34 luni. Prin implementarea proiectului se are în vedere obținerea următoarelor rezultate: cinci rapoarte de analiză și de interpretare cantitativă și calitativă de date statistice; un manual de identitate vizuală ce va contribui la "rebranding-ul" instituțional prin reconfigurarea siglei instituției; un concept de portal pentru ANAF; dezvoltarea unei campanii de conștientizare și educare fiscală a contribuabililor (media, directă, outdoor); o consultare publică pilot; elaborarea de proceduri de comunicare în vederea eficientizării relației cu contribuabilii: instruirea unor funcționari publici în gestionarea unei campanii media și tehnici de comunicare. Autorii proiectului au omis să spună care este eficiența proiectului, cu ce procent din PIB va fi redusă evaziunea fiscală. Dacă se investesc 7.090.815,63 lei, suma cheltuită va fi recuperată din economia subterană?


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Decembrie 2013
Stire din Economie : Iată ce anunț a făcut ANAF
Luni, 09 Decembrie 2013
Stire din Economie : Calendarul fiscal al lunii decembrie
Pagina a fost generata in 0.6136 secunde