ANAT se așteaptă la încasări de 60 milioane lei, din programul "Înscrieri timpurii"

238
Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT) se așteaptă în 2010 la o dublare a numărului de turiști care își vor achiziționa de la agențiile de turism vacanțe prin programul "Înscrieri timpurii", precum și la încasări de 60 milioane lei prin acest program.
Astfel, anul acesta 60.000 de turiști vor achiziționa pachete turistice prin program, potrivit asociației.
"Numărul hotelurilor participante va fi dublu. Acum sunt înscrise 160, însă multe se vor înscrie pe parcurs. Până în prezent, 60% sunt hoteluri de pe litoral, iar restul hoteluri din zona montană, balneo și ne așteptăm și la înscrieri din partea unităților hoteliere din Delta Dunării", a declarat președintele ANAT, Corina Martin, care a precizat că cele mai multe hoteluri sunt de trei și patru stele.
"Anul trecut a fost un program propus hotelierilor puțin în forță și nu era discutat și agreat de toate patronatele. Anul acesta au fost toate patronatele de acord și sunt oferte mult mai convenabile și mai variate. Estimăm dublarea numărului de turiști pe fondul rezultatului programului din anul precedent", a mai spus Corina Martin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 03 Februarie 2010
Stire din Economie : Taxa fast-food va scumpi cu 30% alimentele
Pagina a fost generata in 1.7788 secunde