ANCHETĂ DE AMPLOARE LA BCR. Operațiunile de schimb valutar, SUSPENDATE

801
1
ANCHETĂ DE AMPLOARE LA BCR. Operațiunile de schimb valutar, SUSPENDATE - bcr70048100-1436176919.jpg

Articole recomandate

Banca Comercială Română, cea mai mare bancă din țară, a suspendat operațiunile de schimb valutar care erau făcute prin serviciul de internet banking. În acest context, BNR face o anchetă de amploare, cerând informații în legătură cu suspendarea tranzacțiilor valutare online, efectuată de BCR. Este o procedură normală de investigație în cazul în care apar astfel de situații, potrivit România TV. 


"Am verificat ce s-a întâmplat. Nu e vorba de întreruperea tranzacțiilor cu cardul, tranzacțiile au funcționat. A fost o întrerupere a tranzacțiilor online. Ele însă sunt funcționale din dimineața aceasta. Era suspiciunea că nu ar fi fost operaționale cardurile din zona respectivă. Tranzacțiile au fost posibile. Nu a fost o problemă de sistem. Au fost doar tranzacțiile directe online întrerupte, nu cele prin card. O decizie pe care a luat-o banca, și-a asumat-o", a declarat, la România TV, Dan Suciu, purtător de cuvânt al BNR.


Problema este că BCR nu a anunțat clienții de suspendarea acestui serviciu. Întreruperea temporară a ieșit la iveală după ce mai mulți clienți nu au reușit să facă schimburi valutare online.



Comentează știrea

const
6 iulie 2015
oferta

Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5236 secunde