Concedieri masive la ProTV! Zeci de angajați rămân fără loc de muncă

306
Concedieri masive la ProTV! Zeci de angajați rămân fără loc de muncă - protv150ae5b6a061-1436176556.jpg

Articole recomandate

Zilele ce vin se anunță neplăcute pentru angajații ProTV de la stațiile locale, în companie urmând să aibă loc disponibilizări, câteva zeci de persoane fiind vizate, din departamentele tehnic și administrativ.

Pro TV urmează să restructureze stațiile locale ale postului, conform paginademedia.ro, câteva zeci de personae fiind vizate (operatori, tehnic și administrativ), din stațiile de la Constanța, Iași, Timișoara, Cluj și Brașov. Reprezentanții Pro TV au declarat pentru sursa citată că măsura vine ca urmare a încetării transmisiei analogice terestre.


"Pro TV trece printr-un proces normal de revizuire a structurii și a operațiunilor administrative la nivelul stațiilor locale, ca urmare a recentei măsuri de încetare a transmisiei analogice terestre la care trebuie să ne adaptăm", au precizat reprezentanții Pro TV.

Potrivit poziției Pro TV, "nu va fi efectuată nicio schimbare în structura departamentului de Știri Pro TV, iar corespondenții locali vor continua să ofere telespectatorilor știri prin intermediul rețelei de stații locale din principalele orașe ale țării", scrie libertatea.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Ianuarie 2015
Stire din Social : Transfer BOMBĂ de la Antena 1 la Pro TV
Pagina a fost generata in 2.1022 secunde