PERCHEZIȚII la PRO TV pentru suspiciuni de EVAZIUNE FISCALĂ de 5 milioane de euro

296
PERCHEZIȚII la PRO TV pentru suspiciuni de EVAZIUNE FISCALĂ de 5 milioane de euro - perchezitii-1396338115.jpg

Articole recomandate

Polițiștii fac, marți, 28 de percheziții în București și județul Ilfov, la firme și la locuințele unor persoane suspectate de spălare de bani și evaziune fiscală, infracțiuni prin care ar fi produs un prejudiciu de cinci milioane de euro. Printre firmele suspectate se află și PRO TV, potrivit Realitatea.net.
Anchetatorii au descins la 20 de adrese din București și la alte opt din județul Ilfov, într-un dosar aflat în instrumentarea Poliției Capitalei, sub supravegherea Parchetului Tribunalului București, în care sunt vizate. În această cauză, 30 de societăți comerciale sunt suspectate că ar fi produs un prejudiciu de cinci milioane de euro, prin ascunderea sursei impozabile. În cadrul acțiunii vor fi verificate relațiile comerciale dintre firmele vizate, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Române.
Peste o sută de polițiști participă la perchezițiile care au loc la sediile firmelor vizate în anchetă și la locuințele unor persoane suspectate de evaziune fiscală și spălare de bani. În acest caz, anchetatorii au fost sprijiniți de Serviciul Român de Informații.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0289 secunde