Percheziții la Constanța. Mascații au intrat peste cinci scandalagii

259
Percheziții  la Constanța. Mascații  au intrat peste cinci scandalagii - raziepolitie-1394129978.jpg

Articole de la același autor

Ieri dimineață, polițiștii Serviciului Investigații Criminale, împreună cu polițiștii din orașul Murfatlar, beneficiind de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, au efectuat cinci percheziții la domiciliile a tot atâția bărbați, bănuiți de participarea la scandalul din data de 9 februarie care a avut loc în incinta unui bar din localitate. 
Cei cinci urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța cu propuneri corespunzătoare, fiind cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri și alte violențe și distrugere. 
Reamintim că, la data de 9 februarie, Poliția Orașului Murfatlar a fost sesizată despre producerea unui scandal în incinta unui bar din localitate. Din primele cercetări, oamenii legii au descoperit că scandalul a avut loc în urma unei șicanări în trafic dintre V. C. G., de 21 ani, din Murfatlar, care conducea un autoturism marca Skoda pe de o parte, și B. C., de 24 ani, din Constanța, care conducea un Audi. 
Urmare a acestei șicanări, tânărul de 24 de ani a chemat în sprijin mai multe persoane, care au pătruns în incinta barului pentru a-l găsi pe V. C.G. Negăsindu-l pe acesta, au lovit la întâmplare mai mulți clienți din bar. În urma conflictului, patru persoane au fost transportate la Spitalul Clinic Județean Constanta, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, nerămânând internate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.626 secunde