Tudor Chirilă a BATJOCORIT-O pe mama lui Fuego. Cum a răspuns artistul!

31306
14
Tudor Chirilă a BATJOCORIT-O pe mama lui Fuego. Cum a răspuns artistul! - fuegomcrop644x41600900947107600-1393867239.jpg
Vineri seara, la inaugurarea unui club din Capitală, Tudor Chirilă a făcut show, dar în încheiere a dat cu bâta-n baltă, bătându-și joc de mama lui Fuego și făcându-l, indirect, dobitoc pe artist. În loc de replică, Fuego îi dă solistului de la Vama o lecție.


Pentru a-și amuza publicul, Tudor Chirilă a inclus în spectacol și un număr de stand up comedy. "Pentru măicuța lui Fuego, vă rog frumos, un moment de recu... de liniște! O să cântăm piesa «Perfect» în stilul lui Fuego. Din respect pentru un mare artist, trebuie să acceptați. (...) El așteaptă de la măicuța lui izbăvire. Ești bun, băiatule, te iert! Perfeeect, așa a intrat tehnicianul Grasu' cu cuțitul peste mama lui Fuego. (...) Tare aș vrea să știu ce a primit măicuța lui Fuego de Mărțișor", a spus Chirilă înainte de a părăsi scena.




Contactat de "ring", Fuego a reacționat surprinzător la adresa celui care l-a ironizat și jignit în public: "Am încercat, pe parcursul timpului, să mă păstrez departe de afirmațiile legate de colegii mei, de activitatea lor, cu atât mai puțin de felul în care aleg să se înfățișeze în fața publicului. Nu știu foarte multe despre ieșirea lui Tudor Chirilă, care probabil e o scăpare firească a unui om spontan, cu fire ludică. Personal, nu îl cunosc, dar îl apreciez pentru determinarea de care a dat dovadă, menținându-se în prim-plan artistic". 


Rar se întâmplă, mai ales în rândul artiștilor, să se răspundă răului cu bine, dar Fuego nu face economie de cuvinte frumoase: "Pot spune doar că provine dintr-o familie de seamă, fiind un actor talentat al Teatrului de Comedie, îmbinând ambele componente foarte abil. Am urmărit-o pe mama sa, celebra actriță Iarina Demian, în nenumarate spectacole, atât în roluri sclipitoare în fața scenei, cât și în calitate de regizor de seamă. De tatăl sau, renumitul jurnalist Ioan Chirilă, un simbol al domeniului, mă leagă amintiri speciale, cunoscându-l în cadrul emisiunii «Ceaiul de la ora 5», la debutul meu, unde am fost invitat chiar de dânsul. Am toată stima pentru această familie de profesioniști din care face parte și Tudor și cred că, prin toată munca depusă în timp, a reușit să mențină standardele impuse de părinții săi, devenind, la rându-i, un simbol al generației sale. Umorul ne poate salva pe toți când e făcut fără intenții malițioase, cu bun-simț și spirit liber. Muzica e cea care ne poartă pe toți în viață și cea care, în cele din urmă, va judeca vorbele".


CITEȘTE ȘI: 


Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Viorela
4 martie 2014
Felicitari FUEGO!

Felicitari, Fuego!! ce bine ar fi daca toti oamenii ar raspunde raului cu bunatate si bun simt, asa cum faci tu, lumea ar fi muuult mai buna si mai frumoasa si nu ar mai exista asemenea specimene ca Tudor Chirila sau ar fi foarte putine!! Ma inclin in fata ta stimate artist - FUEGO!!

c.barbu
4 martie 2014
fuego

Bravo Fuego!

Daniela
4 martie 2014
Bravo Fuego

Nu sunt fan Fuego,dar cred ca o sa devin. Un raspuns ca al lui ,bunul simt de care a dat dovada si educatia acestuia, ma face intradevar sa-l apreciez ca om. Comportamentul lui Chirila cred ca spune foarte multe despre ce fel de om este.

Asterias
4 martie 2014
Fuego vs Chirila

Te admir din toate punctele de vedere, Fuego! Un raspuns care arata un mare caracter. Sincer, nici nu ma asteptam la altceva de la un om atat de educat. Il admir si pe Tudor, insa...aici a dat-o rau de tot in bara! Pacat!

zejon
4 martie 2014
bun simt

Decat sa-si bata joc de alti artisti mai bine ar canta si altceva ca ne-am cam saturat cu Domnul politist etc.Il respect pe Fuego pentru ca a dat dovada de a fi un om cu caracter si bun simt si cat despre Domnul Tudor Chirila sa ne mai lase cu teribilismul e de prost gust.

Florin
4 martie 2014
eu trebuie să mă schimb, nu alții!

Tocmai ați încălcat ce spuneați în comentariu: "bine ar fi dacă toți ar răspunde răului cu bine".. să începem cu noi înșine schimbarea în bine, fără să ne uităm în stânga și-n dreapta. e mult mai ușor să judecăm, decât să iubim, dar cine iubește, acela trăiește cu adevărat. Comentariul dl Fuego e un exemplu pe care eu trebuie să-l urmez, începând de acum, fără a mă uita în jur la cei care nu fac asta! așa e drept! să fugim de fățărnicie, că e un zic gros în calea iubirii..

Răspuns la: Felicitari FUEGO!
Adăugat de : Viorela, 4 martie 2014
Felicitari, Fuego!! ce bine ar fi daca toti oamenii ar raspunde raului cu bunatate si bun simt, asa cum faci tu, lumea ar fi muuult mai buna si mai...
O fosta fana a vamii
4 martie 2014
:)

Este trist cum unii oameni raman la varsta adolescentei si teribilismului. Tudor Chirila este de multi ani un patetic, incercand sa para ca si-a dezvoltat intelectul, cand de fapt e vorba doar de vocabular. Un suflet bun nu are nevoie de metafore si dorinta de a parea intr-un anume fel. El doar este.. si, ei bine, Tudor Chirila nu este, si nici un vamaiot adevarat nu il respecta pentru ca el a dat startul distrugerii vamii, din dorinta de a parea el nonconformist. Penibil, penibil, penibil. Iar pentru Fuego, mult respect, nu ii stiam caracterul si abea acum inteleg de ce se fac atatea glume pe seama lui, in industria sa sunt numai oameni cu caracterul lui Chrila care se simt ofensati de oamenii onesti.

Teo
4 martie 2014
O mica rugaminte

Va rog, nu folositi termenul de "stand up comedy" pentru insiruirea aia debusolata de cuvinte.

Silvia
4 martie 2014
Raspunsul corect

L-am cunoscut personal pe Chirila, acum multi ani, si mi-a lasat un gust amar, amar, din pacate. Comentarii belicoase, rautacioase si un limbaj tendentios, licentios, toate suprapuse pe fondul consumului excesiv de alcool. Vad ca nu s-a schimbat de-a lungul anilor... Umorul este necesar si mistocareala de bun gust nu deranjeaza pe nimeni (sau n-ar trebui), insa felul in care Chirila intelege o gluma e departe de notiunea de amuzament. Pacat, pt ca am apreciat actul lui artistic in cateva ocazii. Cu ocazia asta, insa, mi s-a facut lehamite. Iar Fuego da dovada de liniste sufleteasca, netulburata de mitocanii golanesti chiriliene :D si bravo lui!

ionica
4 martie 2014
fuego

Stima deosebita parintilor si mai ales mamaei acestuia.Educatia primita de Fuego a fost de exceptie !

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7268 secunde