Răfuială sângeroasă. Tânăr ucis după un scandal la discotecă

435
Răfuială sângeroasă. Tânăr ucis  după un scandal la discotecă - rafuialasangeroasa-1393780876.jpg

Articole de la același autor

Tragic eveniment, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru un tânăr, de 34 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu. 
Din primele informații, se pare că două grupuri din Mihail Kogălniceanu, respectiv Medgidia, s-au întâlnit în fața unei discoteci din Cuza Vodă. După ce unul dintre tinerii din Mihail Kogălniceanu a încercat să îi facă ochi dulci unei fete din grupul celor din Medgidia, a izbucnit un conflict spontan. Cele două găști s-au luat la bătaie cu bâte și răngi. 
"Polițiștii Postului de Poliție Cuza Vodă, din cadrul Secției 4 Rurale Medgidia au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Medgidiei din  localitate, în fața unui discobar, a avut loc o altercație între două grupuri de tineri, urmată de decesul unuia dintre participanți, în vârstă de 34 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu", au precizat polițiștii constănțeni. 
După ce lucrurile păreau să se fi liniștit, tânărul care a flirtat cu fata din grupul celor din Medgidia a încercat să se facă nevăzut, să scape de agresori. Planul nu a funcționat, însă, pentru că "echipa" adversă s-a luat imediat după el. Se pare că atacatorii l-ar fi lovit cu mașina, după care l-ar fi înjunghiat. Din nefericire, Florin Bunea, de 34 de ani, din Mihail Kogălniceanu, și-a dat ultima suflare în drum spre Spitalul Municipal Medgidia. 
"S-a stabilit un cerc de persoane bănuite de participare la acest incident, investigațiile continuând în vederea stabilirii cu exactitate a participației fiecăruia și a împrejurărilor concrete în care a fost săvârșită fapta, urmând a fi luate măsuri legale în consecință", au precizat reprezentanții IPJ Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7392 secunde