Ce spune Mariana Câmpeanu despre scandalul în care este implicat soțul ei

291
1
Ce spune Mariana Câmpeanu despre scandalul în care este implicat soțul ei - marianacampeanu-1392831240.jpg
Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, afirmă că materialul de presă despre pensionarea soțului său a avut "drept unic scop denigrarea" ei și a familiei, printr-un demers "nedeontologic și nesusținut de dovezi concrete", demnitarul adăugând că analizează posibilitatea de a da în judecată autorii.


"Întreg acest demers jurnalistic este nedeontologic și nesusținut de dovezi concrete, și își propune ca scop evident și transparent alterarea imaginii mele publice de profesionist și om politic. Mai grav decât atât, obiectul atacului îl reprezintă intimitatea familiei mele, soțul meu nefiind persoană publică și neimplicat în politică sau în activități de interes public. (...) Consider că informațiile difuzate în spațiul media nu răspund niciunui interes public legitim, având drept unic scop denigrarea mea și, cel mai grav, a familiei mele, prin urmare voi reflecta asupra demersurilor judiciare imediate ce vor fi întreprinse în acest sens", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX, miercuri seară, de Câmpeanu.


Ministrul Mariana Câmpeanu i-ar fi dat soțului său în 2005, când conducea Casa de Pensii Ilfov, pensie și indemnizație de însoțitor, în urma încadrării în gradul I de invaliditate, drepturile fiind acordate în baza unor "acte neclare și diagnostice discutabile", afirmă Centrul de Investigații Media, scrie Mediafax.


Comentează știrea

n.v.t.
20 februarie 2014
demisia

Daca ai avea putina decenta, ti-ai da demisia madam Campeanu... pana la urma tot o sa ramami fara acest locusor cald..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5751 secunde