SCANDALUL SEXUAL CU ELEVI / Ce se va întâmpla cu puștii băgați după gratii

1481
4

Articole de la același autor

Cei cinci elevi constănțeni, acuzați de viol și complicitate la viol, după un scandal sexual a cărui protagonistă a fost o colegă de-a lor, de 15 ani, rămân după gratii. Ieri, magistrații Tribunalului Constanța au respins recursul depus de apărătorii legali ai minorilor. Ceea ce înseamnă că tinerii vor rămâne după gratii pentru următoarea perioadă, astfel: Cristian Floris G., pentru 19 zile, iar Dan Cristian I., zis Binki, Sever Tekin A., Severius Alexandru V. și Flavius Evelin S. pentru 14 zile. De asemenea și tânărul de 23 de ani, Răzvan Claudiu S., acuzat de șantaj, va rămâne după gratii, pentru 29 de zile. Reamintim că scandalul sexual a izbucnit după ce pe Internet au apărut filmulețe și fotografii cu tinerii care întrețineau relații sexuale cu o colegă de-a lor, Roxana B., de 15 ani. Cazul a ajuns în atenția procurorilor, care au stabilit că raporturile sexuale au fost întreținute în noaptea de 14 spre 15 decembrie 2013, acasă la unul dintre tineri, iar ulterior la victimă, iar tinerii ar fi profitat de imposibilitatea fetei de a se împotrivi.


Comentează știrea

Paradenisa Meaw
22 ianuarie 2014
La zdup!

Vreau și eu dacă sunt cinci.

o femeie
22 ianuarie 2014
s-a facut dreptate

Minunat! Sa-i tineti inchisi, in loc sa mearga la scoala, si sa-i transformati in adevarati infractori! Iar pe cei care dau in cap si ucid oameni pe trecerile de pietoni bine ca-i judecati in stare de libertate. Persoanele de sex feminin din Constanta rasufla usurate, violatorii sunt in arest. Multumim justitiei independente!

un minor
22 ianuarie 2014
corupere de minori

Si cu aia mica ce s-a intamplat? Nu o cerceteaza si pe ea pentru corupere de minori? Daca o lasa libera s-ar putea sa inceapa iar sa trimita mesaje cu ea dezbracata si propuneri indecente si mie mi-a frica.

SEBASTIAN
22 ianuarie 2014
PUSTII ...

ACESTI PUSTI AU VIOLAT LA POSTA CU JAPCA O PUSTOAICA CU PREA MULTI HORMONI IN EA ! ASTIA NU SUNTN IN STARE SA AIBA O PRIETENA , EI AU BANI DE LA BABACI SI NU SUNT IN STRE SA SE LEGE LA SIRETURI FARRA TATICU' . SUNTB NISTE LABARI CARE SE UITA PE GAURA CHEII CAND UNU' DIN EI AU NOROCU' DE O FATA >>>...

Articole pe aceeași temă

Marţi, 21 Ianuarie 2014
Stire din Fun : Dezvăluirile după partida de sex
Marţi, 21 Ianuarie 2014
Stire din Fun : Sex sau diabet?
Vineri, 17 Ianuarie 2014
Stire din Sănătate : Sexul ne face mai deștepți
Miercuri, 15 Ianuarie 2014
Stire din Fun : Lecții despre sex
Pagina a fost generata in 1.5996 secunde