Cinci elevi constănțeni arestați după orgia de pomină cu o colegă

2814
3
Cinci elevi constănțeni arestați după orgia de pomină  cu o colegă - roxanababenco575x3601389950673-1390034964.jpg

Articole de la același autor

Cei cinci minori acuzați că au violat o adolescentă de 15 ani - cu toții protagoniști ai unui scandal deja celebru din Constanța - au fost arestați preventiv de magistrații constănțeni. Odată cu ei, după gratii a ajuns și un tânăr, care s-a recomandat ca fiind vărul unuia dintre suspecți, pentru șantaj. 
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în atenția cărora se află dosarul, au menționat, în referatul de arestare preventivă următoarele, cu privire la derularea evenimentelor: "În noaptea de 14 spre 15 decembrie 2013, profitând de starea tinerei Roxana B. și de imposibilitatea acesteia de a-și exprima consimțământul, cei cinci inculpați minori au condus-o pe partea vătămată la locuința unuia dintre ei, lipsind-o de libertate". Aici, spun anchetatorii, inculpații Dan Cristian I. și Severius Alexandru V. au întreținut raporturi sexuale cu partea vătămată, contrar voinței acesteia, fiind încurajați și susținuți fizic de inculpatul Cristian Floris G.; ulterior, în aceeași noapte, inculpații au condus-o pe partea vătămată la locuința sa, unde au intrat fără acord, context în care inculpatul Cristian Floris G. a întreținut raporturi sexuale cu minora, "fiind susținut moral și fizic de ceilalți patru inculpați", se arată în referatul de arestare preventivă întocmit de procurori. 
Cât privește acuzațiile ce le sunt aduse, procurorii au menționat: Cristian Floris G. și Severius Alexandru V. sunt acuzați de viol, complicitate la viol, lipsire de libertate în mod ilegal și violare de domiciliu; Dan Cristian I. este acuzat de viol (două acte), lipsire de libertate în mod ilegal și violare de domiciliu; Sever Tekin A. și Flavius Evelin Vasile Ș. sunt acuzați de complicitate la viol (câte două acte materiale), lipsire de libertate în mod ilegal și violare de domiciliu. 
Anchetatorii au mai precizat că, după comiterea faptelor, în perioada 15 - 22 decembrie, inculpatul Răzvan Cladiu S. (cel care s-a recomandat ca fiind vărul lui Severius Alexandru V.), prin intermediul unor postări pe o rețea de socializare i-a amenințat pe inculpații Dan Cristian I. și Cristian Floris G. cu acte de violență fizică și psihică, în cazul în care aceștia nu-și vor asuma exclusiv vinovăția faptelor, cu scopul de a-l exonera de răspundere pe cel despre care spunea că este vărul lui. Pentru acesta, este acuzat de două infracțiuni de șantaj. 
Vineri dimineață, cei șase suspecți au fost duși în fața instanței de judecată, magistrații dispunând arestarea lor, astfel: Cristian Floris G. pe o durată de 19 zile, Dan Cristian I., Severius Alexandru V., Sever Tekin A. și Flavius Evelin Vasile Ș., pentru 14 zile și patru ore, iar Răzvan Claudiu S., pentru 29 de zile. 
Menționăm că și la nivelul Inspectoratului Județean Școlar Constanța au fost luate măsuri în privința unora dintre elevii implicați în scandalul sexual. Astfel, doi dintre elevi au fost propuși spre mutarea disciplinară. 
"Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție", au subliniat anchetatorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. 


Comentează știrea

Cuget Liber
18 ianuarie 2014
ELEVII L-BAGII

ASTIA SUNT NISTE DERBEDEI CARE NU SUNT IN STARE SA AIBA O PRIETENA ! SMECHERASI CARE NU SUNT IN STARE SA SE INCHEIE SINGURI LA SIRETURI !

imbecil
18 ianuarie 2014
.........

si aia cu masa ce sunt ? sunt multe cazuri de violuri adevarate in care violatorii sunt liberi merci in schimb in cazul de fatza toata mascarada de fatza se datoreaza influentei mamicii si a scandalului in presa, daca ala a fost viol inseamna ca de acum trb sa ne asteptam ca orice femeie care vrea sa isi vada fostul iubit in puscarie se da violata

Răspuns la: ELEVII L-BAGII
Adăugat de : Cuget Liber, 18 ianuarie 2014
ASTIA SUNT NISTE DERBEDEI CARE NU SUNT IN STARE SA AIBA O PRIETENA ! SMECHERASI CARE NU SUNT IN STARE SA SE INCHEIE SINGURI LA SIRETURI !
comentatorul
18 ianuarie 2014
roxana babenco

Roxana Babenco nu Roxana B. dragi ziaristi.Sa-i aflam si numele daca tot a mancat-o in pasarica,nu?

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Ianuarie 2014
Stire din Sănătate : Sexul ne face mai deștepți
Miercuri, 15 Ianuarie 2014
Stire din Fun : Lecții despre sex
Luni, 13 Ianuarie 2014
Stire din Life and Style : Secrete pentru un mariaj fericit
Pagina a fost generata in 0.5695 secunde