Șase factori care vă taie pofta de sex

336
1
Șase factori care vă taie pofta de sex - sexdupacasatorie1367166084-1389524997.jpg
O viață sexuală regulată este benefică pentru sănătatea fizică și psihică. Cu toate acestea, multe cupluri fac sex de mai puțin de zece ori într-un an, ceea ce înseamnă foarte puțin, susțin specialiștii. Deși intimitatea îi ajută pe parteneri să rămână atașați unul de celălalt, apetitul sexual poate să scadă dintr-o mulțime de motive: lipsa de timp, creșterea în greutate, obișnuința cu partenerul. Iată cei mai mari dușmani care provoacă probleme în dormitor:


1 Computerul din dormitor


Dacă tu stai la calculator și el în fața laptopului, riscul să nu mai aveți chef de sex crește. În loc să vă explorați trupurile, veți deschide la nesfârșit pagini web. Sfatul este ca în dormitor să nu aveți nici un fel de echipamente electronice care să vă distragă atenția, să vă îndepărteze de partener, să vă tulbure somnul.


2 Contraceptivele nepotrivite


Unele contraceptive pot diminua dorința sexuală, iar efectele pot fi pe termen lung și pot include scăderea tensiunii arteriale, apariția sentimentelor de neliniște, grețuri, depresie. Când vă alegeți pilulele, consultați un specialist în planificare familială și orientați-vă către contraceptivele de ultimă generație, cu doze mici de hormoni. Dacă nu doriți să mai luați pilule, nu uitați că există sterilet, prezervative și diafragmă.


3 Telefonul de la serviciu


Dacă slujba a devenit mai importantă decât familia, iar la lucru sunteți prinși în nesfârșite proiecte, este posibil ca libidoul să scadă. Studiile au arătat că ritmul agitat de viață poate determina o serie de schimbări hormonale. Soluția este să nu vă luați de lucru acasă și să închideți mobilul de la serviciu, odată ce ați ieșit pe ușa de la birou. Vă poate ajuta să vă relaxați și să uitați de stresul de la slujbă o baie aromată sau o ședință de masaj.


4 Surplusul de greutate


Multe persoane se îngrașă după vârsta de 30 de ani pentru că devin sedentare, iar metabolismul încetinește. În cazul femeilor, acestea pot lua în greutate, mai ales după ce au născut. Pentru a rezolva această problemă, încercați să fiți mai activi și atrageți-vă partenerul în diferite activități sportive. Mergeți împreună pe bicicletă, la bazinul de înot ori în parc, la alergat.


Dacă v-a scăzut stima de sine, căutați sprijinul partenerului. Întrebați-l, de exemplu, pentru ce calități fizice vă apreciază. Complimentele vor avea rolul să vă încurajeze.


5 Depresiile prelungite


O persoană care se simte deprimată nu are chef de sex. Nu vă izolați și, dacă nu reușiți să rezolvați anumite conflicte interioare singuri, apelați la un psihoterapeut. Vă mai poate ajuta mișcarea fizică, deoarece sportul ajută la eliberarea endorfinelor, crește energia și îmbună- tățește circulația sângelui, inclusiv în zona genitală.


6 Starea generală proastă


Dacă treceți printr-o nesfârșită stare de oboseală, nu ezitați să consultați un medic. Este posibil să aveți probleme cu glanda tiroidă. Bolile endocrinologice tulbură menstruația, dau senzația de oboseală și scad dorința sexuală. Anemiile, diabetul, reumatismul și chiar un început de artrită pot tulbura și ele viața sexuală.




Comentează știrea

christian louboutin peep toe pumps
28 februarie 2014
christian louboutin peep toe pumps

christian louboutin online coupon code Stiri Life and Style : Șase factori care vă taie pofta de sex | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin peep toe pumps http://britishresorthurghada.com/images/christian-louboutin-peep-toe-pumps.asp

Articole pe aceeași temă

Luni, 13 Ianuarie 2014
Stire din Life and Style : Secrete pentru un mariaj fericit
Pagina a fost generata in 0.5339 secunde