Nu ești într-o relație? Iată avantajele!

159
Nu ești într-o relație? Iată avantajele! - firstdateatcafe-1389525866.jpg
Înainte să te plângi că a trecut o grămadă de timp de când n-ai mai ieșit cu nimeni, gândește-te cât de mult timp ai la dispoziție pentru a te face fericită.


1. Poți avea mai multe țeluri deodată. Faptul că ți-ai pus în minte să-ți găsești Alesul nu înseamnă că trebuie să-ți neglijezi celelalte scopuri. La urma urmei, viața ta nu se oprește-n loc doar pentru că ești single. Pune pe hârtie toate țelurile pe care le aveai în minte încă din liceu și ocupă-te  de fiecare în parte. Indiferent de norocul pe care-l vei avea în dragoste, abandonarea lucrurilor în care crezi te va face nefericită.


2.  Mai bine single decât într-o relație sortită eșecului. Când îți place un tip, însă prietenii lui au despre el numai povești cu nopți de beție petrecute în diverse pub-uri, ar trebui să-ți reconsideri alegerea. Poți trece peste faptul că prietenii tăi au un dinte împotriva lui, dar dacă nici amicii lui n-au prea multe lucruri mărețe de spus despre el, e clar că nu merită efortul.


3. Nu te întreba dacă ești de-ajuns de bună pentru el. În dragoste nu e vorba despre merite, ci despre compatibilitate. Apeciază-te pentru ceea ce ești și fii sigură că există cineva care caută exact ceea ce ai tu. De asemenea, alege-ți un tip cu care poți discuta despre orice și care se bucură în aceeași măsură de compania ta. În cazul în care se va dovedi o relație serioasă, veți petrece muuult timp împreună.


4. Impune respect. E adevărat că bărbații au multe obiceiuri enervante, dezordinea fiind cel mai cunoscut dintre ele, însă nu cel mai dureros. Obiceiul pe care nu trebuie să-l tolerezi sub nici o formă este lipsa de respect. În cazul în care îți dai seama că nu i-ai permite niciodată unui prieten să te trateze așa cum o face potențialul tău iubit, e cazul să-i spui adio. Lucrurile nu se vor îmbunătăți pe parcurs, ba dimpotrivă.


5. Mergi singură la filme. Sau la concerte, spectacole, piese de teatru. Faptul că ești single nu trebuie să te oprească de la nimic, cu atît mai puțin acum, cînd ești liberă să faci orice. Bucură-te de această perioadă în care compromisul nu intră în discuție.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 13 Ianuarie 2014
Stire din Life and Style : Secrete pentru un mariaj fericit
Pagina a fost generata in 0.5216 secunde