Sexul fără obligații, mult mai benefic

406
1
Sexul fără obligații, mult mai benefic - sexuldeimpacaredecesicumsaleviti-1389261137.jpg
Practicarea sexului fără obligații reprezintă în sine două beneficii, la acestea adăugându-se economia de timp și bani, dar și absența presiunilor sociale, potrivit Yahoo Shine.


"Aș putea vorbi la nesfârșit despre beneficiile acceptării unei astfel invitații, dar iată primele cinci motive din topul meu", spune David Bakke, editor pe tema relațiilor pe blogul de lifestyle Money Crashers Personal Finance.


1. Pentru a face sex: de fiecare dată când ai această ocazie, profită din plin. Te poate relaxa și își permite să te concentrezi asupra unor aspecte mai importante ca școala, munca și familia.


2. Pentru a economisi bani: dacă nu implică cină și film, nu implică nici costuri.


3. Pentru a salva timp: te duci, pleci și apoi îți vezi de treabă.


4. Nu există obligații: atât pentru un tip, cât și pentru o tipă, sexul fără obligații este de nerefuzat atunci când niciunul nu este implicat într-o relație și există în plus compatibilitate.


5. Nu există presiune socială: nu trebuie să te mândrești cu partenerul, pentru că nu vei ieși cu el și cu prietenii.


Sursa: www.one.ro


Comentează știrea

christian louboutin mens sneakers
28 februarie 2014
christian louboutin mens sneakers

christian louboutin outlet houston Stiri Life and Style : Sexul fără obligații, mult mai benefic | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin mens sneakers http://rescue.planetfinds.com/images/christian-louboutin-shoes.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3921 secunde