Discuții despre sex pe care trebuie să le ai cu partenerul tău

206
Discuții despre sex pe care trebuie să le ai cu partenerul tău - 214905l640x0w356164bb-1389175268.jpg
Foarte multe cupluri evită să discute despre viața lor sexuală, fie din cauză că se simt jenate de anumite subiecte, fie din cauză că se tem să afle părerea celuilalt despre prestațiile intime. Lipsa discuțiilor pe seama sexului poate afecta serios relația, întrucât nu vă puteți îmbunătăți tehnicile și aptitudinile dacă nu știți exact ce își dorește celălalt.


Ai ajuns la un moment dat să spui că ești nemulțumită de viața ta sexuală? Partenerul tău știe acest lucru? Dacă nu, iată cele mai importante discuții despre sex pe care trebuie să le ai cu el.


1. Care sunt limitele sexului?


Compatibilitatea sexuală vă ajută să fiți pe aceeași lungime de undă, să vă placă aceleași lucruri și să vă simțiți excelent împreună în pat. Cu toate acestea, sunt și momente în care trebuie să discutați despre limitele sexului, despre cât de departe aveți de gând să mergeți cu experimentele.


Dacă nu ești de acord cu sexul anal, comunică-i partenerului tău acest lucru, înainte ca el să treacă la acțiune, dacă una dintre fanteziile lui sexuale ți se pare deplasată, spune-i că nu te simți confortabil. Doar discutând despre anumite lucruri puteți ajunge să vă cunoașteți mai bine. Împreună, puteți găsi o cale de mijloc și vă puteți adapta dorințele sexuale, astfel încât să fie îmbrățișate de amândoi.


Ține cont de faptul că dacă faci compromisuri, de dragul partenerului, vei ajunge să fii nemulțumită de viața ta sexuală, ceea ce nu este bine pentru relație.


2. Ce se întâmplă dacă nu am chef de sex?


Aceasta este poate cea mai importantă discuție despre sex pe care trebuie să o porți cu iubitul tău. Cheful de sex nu apare doar dacă pocnești din degete și, pe parcursul relației, este posibil să te confrunți cu seri în care partenerul tău vrea să facă sex cu tine, dar tu pur și simplu nu ești cuprinsă de aceeași dorință.
 Cu alte cuvinte, timingul vostru nu este sincronizat.


3. Ce mi-a plăcut și ce nu mi-a plăcut în timpul sexului?


Nu este cazul să purtați această discuție după fiecare partidă de sex, dar ar fi bine ca măcar din când în când să o inițiați. Dacă nu vorbiți deschis despre ce vă place și ce nu vă place în timpul sexului, cum credeți că vă veți îmbunătăți viața sexuală, cum credeți că vă veți satisface și vă veți simți împliniți din punct de vedere intim?


Nu ar trebui să-ți fie rușine să-i spui iubitului tău că nu îți place o anumită poziție sexuală sau că se mișcă prea agresiv în altă poziție. Dacă el nu știe aceste detalii, va face mereu aceleași gesturi, crezând că îți plac.


4. Exisă probleme care trebuie tratate?


Stresul, stilul de viață și anumite probleme medicale mai vechi vă pot afecta viața sexuală. Tu poți ajunge să te confrunți cu uscăciune vaginală, iar partenerul tău cu o disfuncție erectilă. Discutați despre acest subiect, dacă vreți să aveți o viață sexuală activă și plăcută.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 05 Ianuarie 2014
Stire din Politică-Administrație : De ce vor liberalii Congres USL
Pagina a fost generata in 0.5275 secunde