Când este momentul potrivit să te împaci cu fostul?

163
1
Când este momentul potrivit să te împaci cu fostul? - impacarefostulcuplu-1389260546.jpg
Dintr-un motiv sau altul v-ați spus pa pa și acum vă doriți cu disperare să fiți din nou împreună? E o simplă melancolie sau chiar vedeți relația într-o lumină diferită de acestă dată? 


V-ați despărțit pentru că te-a înșelat. Există și în acest caz o "portiță de salvare" care să vă permită să redeveniți un cuplu, dar partenerul tău trebuie să îndeplinească niște condiții foarte stricte. Evident, el te vrea înapoi și este plin de remușcări, însă tu nu poți fi prea sigură că nu se poate întâmpla și a doua oară. Un simplu iartă-mă însoțit de un buchet de flori și câteva lacrimi nu sunt de-ajuns! Dacă el este cel care îți mărturisește că ți-a greșit și îți explică și ce s-a întâmplat înseamnă că își regretă faptele și că te respectă. Doar tu știi însă dacă îl poți ierta, în funcție de "antecedente". 


V-ați despărțit pentru că l-ai înșelat. De fapt tu îl iubești nebunește însă ai vrut să îi atragia atenția că te cam neglijează, când ai reușit "inimaginabilul". Dacă iubitul tău mai poate avea încredere în tine și tu ești sigură că a fost doar o rătăcire de moment care nu se va mai repeta sub nicio formă puteți să mai dați o șansă relației voastre. Nu fără să clarificați problemele care au cauzat această situație.


V-ați despărțit fiindcă nu mai era "chimie" între voi. Sau așa credeați voi până în momentul în care ați dat mâna prietenește și v-ați întors spatele cu gândul la burlăcie și la toate felurile în care veți profita de ea. Și totuși, din prima seară de singurătate amândoi nu ați putut dormi din cauză că nu era "ursuleț" lângă tine să te țină în brațe. Ați încercat să păstrați distanța, v-ați închis și conturile de facebook, nu mai vorbiți cu prietenii comuni dar focul arde încă mocnit în inima voastră. Provoacă o întâlnire total întâmplătoare și lăsați lucrurile să evolueze de la sine. 




Comentează știrea

christian louboutin bag
28 februarie 2014
christian louboutin bag

red bottom shoes with spikes Stiri Life and Style : Când este momentul potrivit să te împaci cu fostul? | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin bag http://mybindi.delmonsolutions.com/images/christian-louboutin-store-chicago.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4395 secunde