Andrei Popa a renunțat la toate funcțiile deținute la APC

1490
2
Andrei Popa a renunțat la toate funcțiile deținute la APC - aurelianandreipopa-1336036699.jpg
La Ministerul Transporturilor a fost înregistrată pe data de 23 aprilie a.c. cererea lui Aurelian Andrei Popa, adresată ministrului Transporturilor, Alexandru Nazare, prin care îl anunță că renunță la toate funcțiile deținute la CN APMC, respectiv director general, administrator și președinte al Consiliului de Administrație.

Ciudat este faptul că de această cerere nu a fost informat nimeni, nici măcar Adunarea Generală a Acționarilor sau Consiliul de Aministrație.

În cursul zilei de astăzi, sindicatele și compania au fost informate printr-un fax de existența acestei cereri înregistrate după ce sindicatele au făcut mai multe demersuri în vederea clarificării zvonurilor privind această renunțare la funcții a lui Popa.

Este însă surprinzător faptul că ministrul Nazare, deși exista un conflict deschis în portul Constanța, nu a înștiințat nici compania și nici greviștii despre această demisie.

Comentează știrea

Profu' de logica
3 mai 2012
Asta nu schimba cu nimic datele problemei

Atentie, ca nu-i tocmai cum pare... Una e sa-ti dai demisia si alta e sa-ti fie si acceptata ! Daca ministrul nu a aprobat acea cerere, valoarea ei este cat a unei foi pe care s-a taiat sunca in pauza de pranz.

lex
3 mai 2012
demisie

daca nu stiati, demisia reprezinta un act unilateral de vointa al angajatului de ainceta raporturile de serviciu cu angajatorul. demisia doar se aduce la cunostinta si nu necesita aprobare. singura obligatie a angajatului este de a acorda un preaviz angajatorului, in cazul functiilor de conducere 30 zile, perioada in care va trebui sa isi exercite atributiunile functie din care si-a dat demisia. Nimeni si nimic nu este mai presus de lege, in cazul de fata nimeni nu poate interveni asupra demisiei cu exceptia celui a carui vointa o reprezinta. Asa ca va trebuii sa-l mai rabde APC-ul pe Popa inca 30 zile de la inregistrarea demisiei.

Răspuns la: Asta nu schimba cu nimic datele problemei
Adăugat de : Profu' de logica, 3 mai 2012
Atentie, ca nu-i tocmai cum pare... Una e sa-ti dai demisia si alta e sa-ti fie si acceptata ! Daca ministrul nu a aprobat acea cerere, valoarea ei...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9294 secunde