Angajații Oltchim vor primi ajutoare de urgență în decembrie, într-o singură tranșă

164
Angajații Oltchim vor primi ajutoare de urgență în decembrie, într-o singură tranșă - oltchim-1351621342.jpg
Guvernul a adoptat astăzi o hotărâre prin care plata unor ajutoare de urgență pentru sprijinirea materială a familiilor salariaților de la Combinatul Oltchim se va face într-o singură tranșă, în luna decembrie, și nu în două tranșe, cum fusese stabilit inițial.

"Această hotărâre a fost luată deoarece nu a fost suficient timp pentru realizarea tuturor procedurilor administrative de deschidere a creditelor bugetare aferente primei tranșe a ajutorului de urgență aprobat", se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul Executivului.

Guvernul a aprobat, la începutul lunii octombrie, o hotărâre privind acordarea de ajutoare de urgență pentru 522 de salariați ai combinatului Oltchim (jud. Vâlcea, sud), fiecare urmând să primească suma de 1.400 de lei. Actul normativ prevedea, inițial, acordarea ajutorului în două tranșe.

Pentru a beneficia de sprijinul respectiv, angajații trebuie să îndeplinească mai multe condiții, și anume: să aibă un venit mediu lunar pe membru de familie mai mic de 786 de lei, să nu dețină în proprietate clădiri sau spații locative în afara locuinței de domiciliu, nici terenuri cu potențial productiv, nici utilaje agricole sau de prelucrare a lemnului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9572 secunde