APIA primeşte cereri de plată aferente anului 2022 pentru servicii de silvomediu

1063
APIA primeşte cereri de plată aferente anului 2022 pentru servicii de silvomediu - apia-1678806828.jpg

Articole de la același autor

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) primeşte, până la data de 9 iunie inclusiv, cereri de plată pentru schema de ajutor de stat „Servicii de silvomediu, servicii climatice şi conservarea pădurilor” aferentă Măsurii 15, SubMăsura 15.1 „Plăţi pentru angajamente de silvomediu”, din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020.

„Cererea de plată se depune online, în aplicaţia electronică M15, pe site-ul APIA prin Google Chrome, se tipăreşte, se semnează şi se depune/transmite împreună cu documentele aferente, la CJ APIA sau Centrul Municipiului Bucureşti al APIA. În cazuri excepţionale, cererea de plată se poate depune doar pe suport de hârtie împreună cu documentele aferente”, au transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanţii APIA.

Cererile de plată pot fi depuse şi după data de 9 iunie 2023, în termen de 25 zile calendaristice, cu o reducere de 1% pentru fiecare zi lucrătoare a sumelor la care beneficiarul ar fi avut dreptul dacă cererea de plată ar fi fost depusă până la data de 9 iunie 2023.

Intensitatea sprijinului public, nerambursabil, acordat în baza schemei de ajutor de stat este de 100%. Pentru suprafeţe mai mari de 500 ha, se aplică degresivitatea sprijinului financiar, astfel că nivelul plăţilor va fi ajustat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5856 secunde