Asigurări, investiţii, energie. INFO economic

150
Asigurări, investiţii, energie. INFO economic - 1-1690277125.jpg

Articole de la același autor

l Aproximativ 677.000 de români au beneficiat, anul trecut, de servicii medicale acoperite de asigurările voluntare de sănătate, informează Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România. În medie, fiecare persoană asigurată a utilizat în 2022 cel puţin o dată poliţa de sănătate încheiată fie direct, fie de către angajatorul lor, numărul de accesări înregistrând, de altfel, o creştere constantă în ultimii ani.

l Volumul investiţiilor în piaţa de real estate a coborât la 183,8 milioane de euro după prima jumătate a anului, cu 43% mai puţin faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, iar 21% din volumul total de investiţii a fost direcţionat către sectorul de retail, în creştere cu 7% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit unei analize realizate de compania de investiţii imobiliare CBRE. Retailul a atras investiţii de 39 milioane de euro şi a urcat în Top 3 din punct de vedere al interesului investitorilor, alături de sectorul industrial (33%) şi birouri (29%).

l Oficiali din România, Azerbaidjan, Georgia şi Ungaria participă, începând de marţi, 25 iulie, la Bucureşti, la a IV-a reuniune ministerială referitoare la acordul între guvernele din cele patru ţări privind parteneriatul strategic în domeniul dezvoltării şi transportului energiei verzi. În cadrul reuniunii, se discută despre statutul ratificării acordului, cele mai noi evoluţii cu privire la Memorandumul de Întelegere care are în vedere înfiinţarea unei societăţi în comun, de tip joint venture, între guvernele celor patru ţări, despre termenii de referinţă revizuiţi cu privire la producţia de energie verde etc. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3977 secunde