Asociația Exportatorilor din Turcia, în vizită la CCINA

193
1
Asociația Exportatorilor din Turcia, în vizită la CCINA - asociatiaoamenilordanutjuganaru1-1423239364.jpg

Articole de la același autor

În data de 6 februarie 2015, Ion Dănuț Jugănaru, președintele în exercițiu al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, a primit vizita reprezentanților Asociației Exportatorilor din Istanbul Turcia. Alături de ei, la întâlnire au participat Atilla Baykara, secretarul general al Asociației Oamenilor de Afaceri Turci Dobrogea, și reprezentanții Consulatului General al Turciei la Constanța. Întâlnirea are drept scop pregătirea vizitei unei delegații mai mari de oameni de afaceri din Turcia, la Constanța, în perioada 31 martie - 3 aprilie 2015. Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța va organiza un parteneriat de afaceri româno - turc, în ziua de 1 aprilie. 


Vor participa circa 15 companii turcești, din diferite domenii de activitate: industria metalurgică, electronică și electrocasnică, industria chimică, a materialelor plastice și de construcții, agricultură, mașini și echipamente agricole, fructe proaspete și fructe confiate etc. 


La reuniunea din data de 6 februarie, Dănuț Jugănaru a vorbit și despre importanța deosebită a portului Constanța, pentru transportul maritim și fluvial. De asemenea, au fost amintite și alte domenii de activitate, foarte importante pentru județ cum ar fi: industria energetică, industria alimentară, producția de textile, mobilă, dar și cea de materiale de construcții. În România există, în acest moment, cea mai mare inves-tiție în Europa Centrală și de Est, în ceea ce privește parcurile eoliene.


Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța se va implica activ și va acorda tot sprijinul Asociației Exportatorilor din Istanbul Turcia - TIM pentru organizarea comună a unor întâlniri bilaterale B2B între firme constănțene și firme turcești.


Comentează știrea

burdy
8 februarie 2015
Oferta lucru!

Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Noiembrie 2014
Stire din Economie : Vreți o vacanță la preț redus?
Marţi, 04 Noiembrie 2014
Stire din Economie : Știți să negociați ca la carte?
Joi, 05 Februarie 2015
Stire din Economie : Curs de engleză pentru afaceri
Miercuri, 04 Februarie 2015
Stire din Economie : Vreți să deveniți manager în turism?
Joi, 18 Decembrie 2014
Stire din Economie : S-a modificat standardul ISO 9001!
Joi, 04 Decembrie 2014
Stire din Economie : S-a deschis Târgul de Crăciun
Pagina a fost generata in 1.0515 secunde