S-a modificat standardul ISO 9001!

222
S-a modificat standardul ISO 9001! - samodificatstandarduliso900-1418835284.jpg

Articole de la același autor

· CCINA vă învață ce trebuie să știți în această privință

În luna iunie 2015 intră în vigoare noua ediție ISO 9001 având un mod diferit de abordare a sistemului de management, de tip High Level Structure (HLS).

Modificările sunt prezentate în cadrul cursului organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța în colaborare cu Romenviro Serv, cu tema: "Noi perspective aduse de viitoarea ediție a standardului ISO 9001 în 2015. Structura HLS și abordarea bazată pe riscuri".

Cursul - care va avea loc luni, 9 februarie 2015, la sala de conferințe a CCINA - oferă o perspectivă asupra noii ediții ISO 9001, dar și asupra modificărilor majore față de ediția în vigoare și asupra structurii HLS, care stă la baza abordării sistemului de management conform noilor documente de referința.

În cadrul cursului se va dezvolta o secțiune importantă referitoare la risc și managementul riscului. Cunoașterea modului de abordare a riscurilor și oportunităților va fi de un real folos participanților pentru că se vor acumula cunoștințele de bază pentru a iniția tranziția de la actuala ediție a ISO 9001.

Cursul este destinat responsabililor sistemului de management al calității și personalul din cadrul departamentelor respective, responsabililor sistemelor de management integrat calitate-mediu și alte componente de management, consultanților care oferă servicii în construirea și implementarea sistemelor de management, altor categorii de personal care activează în cadrul sistemului de management al calității, auditorilor interni ai sistemelor de management.

Pentru detalii suplimentare și înscrieri vă puteți adresa la CCINA Constanța (tel: 0241.618.475 sau email: [email protected]). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Noiembrie 2014
Stire din Economie : Vreți o vacanță la preț redus?
Marţi, 04 Noiembrie 2014
Stire din Economie : Știți să negociați ca la carte?
Pagina a fost generata in 0.6751 secunde