Asociația Litoral - Delta Dunării susține Seawolves Bike Fest V

348
1
Asociația Litoral - Delta Dunării susține și promovează evenimentul Seawolves Bike Fest V - Mamaia 2012, desfășurat în perioada 8 - 10 iunie 2012, o manifestare dedicată iubitorilor de motociclete.

Evenimentul se va desfășura în stațiunea Mamaia - Camping Tabăra de Turiști, unde vor avea loc concerte de muzică rock și blues, concursuri moto, paradă moto, artificii, precum și multe alte surprize. Sunt așteptate peste 3.000 de persoane, atât din țară, cât și din străinătate.

Invitata principală a ediției din acest an este trupa Zdob și Zdub, însă nu va lipsi nici Silviu Covaci, dar și alte trupe, mai mult sau mai puțin cunoscute: Old No 7, Sukar Nation, Ziua Liberă, The Takeoffs, Words, On Sand, Trooper, Steelborn sau Blind Spirits. 

Comentează știrea

Fonduri UE
1 iunie 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9502 secunde