Astăzi se deschide expoziția maritimă Europort Romania

295
Astăzi se deschide expoziția maritimă Europort Romania - astazisedeschideeuroport-1462813292.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, la Complexul Tenis Club Idu, din Mamaia, se deschide Europort Romania. În cadrul expoziției maritime vor fi prezenți furnizori de echipamente navale și servicii maritime din 13 țări: Grecia, România, Olanda, Germania, Spania, Italia, Finlanda, Norvegia, Bulgaria, Turcia, Belgia, Marea Britanie, Suedia. Vor fi expuse mostre și cataloage ale produselor realizate de firmele expozante.

Participă 65 de firme internaționale, specializate în tehnologia sistemelor de propulsie, automatizări, echipamente de punte, management integrat, sisteme hidraulice, macarale, tratarea apei, sisteme de navigație și de comunicații, piese de dragare, sisteme electrice, ventilație și aer condiționat, elice, pompe etc. Fața de ediția din anul 2014, se remarca o ușoară creștere a numărului  firmelor participante, suprafața ocupată fiind de 600 mp.

Expoziția se adresează echipelor de management din șantierele navale, proprietarilor de nave maritime si fluviale, companiilor de salvare, autorităților navale si proiectanților de nave și echipamente.

Firmele specializate au oportunitate de a întâlni firme internaționale, care sunt interesate atât în vânzarea produselor pe care le produc, cât și în stabilirea unor relații de colaborare pentru producerea unor astfel de echipamente, în România.

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța depune toate eforturile și susține această expoziție, venind în întâmpinarea cerințelor firmelor din domeniul naval, aducând la Consțanta, firme de renume mondial din acest domeniu de activitate. Europort este singura expoziție de acest gen din România.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Aprilie 2016
Stire din Economie : Mihai Daraban rămâne la "cârma" CCINA
Joi, 10 Martie 2016
Stire din Economie : Se deschide Târgul de Mobilă
Pagina a fost generata in 0.5905 secunde