Ateliere de afaceri - linii de credit și soluții pentru administrarea fluxurilor de numerar

1092
4
Ateliere de afaceri - linii de credit și soluții pentru administrarea fluxurilor de numerar - fotoarticol2-1369231638.jpg

Articole de la același autor

Ieri, în Constanța, peste 100 de reprezentanți ai IMM-urilor din zonă s-au reunit în cadrul unei conferințe organizate de Bancpost. Sub titlul "Ate-liere de Afaceri" (în fapt denumirea portalului www. atelieredeafaceri.ro în care banca grupează o serie de produse pentru acești clienți), Bancpost deru-lează în întreaga țară o serie de conferințe pentru întreprinderile mici și per-soanele fizice autorizate. Discuțiile din cadrul evenimentului din Constanța s-au axat pe analiza mediului macroeconomic și a fiscalității, precum și pe soluțiile de finanțare pe care Bancpost le pune la dispoziția clienților săi. Prezent la eveniment, directorul executiv pentru Întreprinderi Mici și PFA din Centrala Bancpost, Ana Cernat, a precizat că a construi o relație solidă între client și bancă, în care clientul să discute deschis planurile sale de investiții, este de o importanță crucială atât pentru fiabilitatea firmei, cât și pentru sănătatea portofoliului băncii. "Astăzi, avem câteva zeci de mii de clienți care au apelat la soluțiile furnizate de către bancă pentru administrarea fluxurilor de numerar și la liniile de credit pentru acoperirea imediată de nevoi pentru lichidități. Pentru noi, relaționarea cu clienții, plecând de la aceste produse de bază, este extrem de importantă. A construi o relație solidă, în care clientul să discute deschis planurile sale de investiții, este de o importanță crucială atât pentru fiabilitatea firmei, cât și pentru sănătatea portofoliului băncii. Relația solidă, ca orice relație, se bazează pe încredere. Încrederea vine din transparență: o firmă mică trebuie să aibă situațiile financiare corelate cu activitatea reală pentru a putea accesa finanțare bancară, iar banca trebuie să se asigure că are toate informațiile necesare pentru a lua o decizie bine documentată de colaborare și finanțare. De aceea, vom continua să aducem produse și servicii bancare care să susțină clienții din punctul de vedere strict al soluției financiare și să le punem la dispoziție consultanța financiară necesară creșterii afacerii", a declarat Ana Cernat.


Comentează știrea

PRUNESCU CONSTANTIN MARIUS/C.N.P.1760425182791
29 iulie 2013
AGROTURISM/AGROZOOTEHNIE

*Am elaborat un proect in domeniul "turismului";de adaugat faptul ca am depus "Cererea de Rambursare a T.V.A.-ului",sub format electronic,aprobata fiind ,si indeplinind conditiile de incadrare legislativa.

PRUNESCU CONSTANTIN MARIUS/C.N.P.1760425182791
29 iulie 2013
fizica-coantica

*Principiul ideologic,a-l unei noi ere evolutive ,ce scoate in evidenta "HIBRIZII",unor perspective ingineresti ,cu o performanta inovativa de proportii tehnologice de mare anploare ,cu o mare priza la pubic.

Răspuns la: AGROTURISM/AGROZOOTEHNIE
Adăugat de : PRUNESCU CONSTANTIN MARIUS/C.N.P.1760425182791, 29 iulie 2013
*Am elaborat un proect in domeniul "turismului";de adaugat faptul ca am depus "Cererea de Rambursare a T.V.A.-ului",sub format electronic,aprobata...
PRUNESCU C. CONSTANTIN MARIUS
1 octombrie 2013
ADMINISTRAREA AFACERILOR

- Cum comentati situatia actuala ,in care ne aflam in momentul de fata si ce credeti despre viitorul acestei lumi? - Pana unde se va permite ,acesta constrangere statala si ce ne rezerva viitorul ? - EU UNUL AM PRESENTIMENTUL ,UNEI NOI ERE ;CU UN IMPACT SOCIAL DE NEDESCRIS !!!

SC VELIOXI IMPEX SRL
30 septembrie 2016
Finantare

*Integritatea entitãtilor evaluative în acest stagiu statual,ce evidentiazã perspectiva solutionãrii în privinta identitãtilor progresiv empirice.

Răspuns la: ADMINISTRAREA AFACERILOR
Adăugat de : PRUNESCU C. CONSTANTIN MARIUS, 1 octombrie 2013
- Cum comentati situatia actuala ,in care ne aflam in momentul de fata si ce credeti despre viitorul acestei lumi? - Pana unde se va permite...

Articole pe aceeași temă

Vineri, 29 Martie 2013
Stire din Actual : Băncile din Cipru  s-au redeschis
Pagina a fost generata in 2.3733 secunde