Autoklass Constanța susține și promovează excelența în toate domeniile!

279
Rockerii din Constanța au avut ocazia, joi seară, să-l asculte live pe Adi Bărar. Constănțenilor le-au fost oferite cele mai bune hituri ale rockului abordând stiluri precum blues, rythm & blues, funk și rock, alături de trupa sa de muzicieni desăvârșiți: Cristi Rațiu - tobe și Kombel Cramba - bass. Adi Bărar Band s-a aflat pentru prima dată în această formulă la Constanța! Gazda evenimentului a fost clubul "El Comandante", din Piața Ovidiu și a purtat marca Mercedes Benz. Publicul s-a lăsat cucerit de show-ul oferit de Adi Bărar și bineînțeles cei care l-au ascultat cântând fără oprire timp de o oră și jumătate au cerut "bis".

"Autoklass Constanța, ca dealer Mercedez Benz, promovează excelența în domeniul auto. De asemenea, suntem și vom fi alături de marea performanță, de momentele de excepție care se vor întâmpla în orașul și județul nostru. În această seară (n.r.- joi) Autoklass Constanța a recomandat un eveniment cultural. Asta este misiunea noastră. Pe lângă afacerile pe care le derulăm, urmărim să aducem și să susținem fenomenele care îmbogățesc cetățenii orașului Constanța. Adi Bărar a adus emoție și bucurie în sufletele celor care au fost alături de el", a declarat Menabil Birol, directorul Autoklass Constanța.

Prin această manieră originală, Mercedes Benz invită constănțenii sâmbătă, între orele 10 și 14, la Autoklass, situat pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 133, în cadrul Zilei Porților Deschise pentru testarea întregii game Mercedes Benz. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9891 secunde