În toamna acestui an

Noua Honda HR-V ajunge în Constanța, la AUTOKLASS

537
Noua Honda HR-V ajunge  în Constanța, la AUTOKLASS - hondaautoklass-1431972493.jpg
Honda a lansat oficial, în cadrul Salonului Auto de la Geneva din acest an, noul HR-V, care beneficiază de aportul unei game

de propulsoare de ultimă generație din familia Earth Dreams.

Motorul diesel 1.6 i-DTEC ce dezvoltă 120 CP și-a demonstrat deja performanțele pe modele ca Civic și CR-V pentru ca în cazul noului HR-V el să fie cuplat unei transmisii manuale cu șase rapoarte dezvoltate special pentru acest model. Rezultatul este un consum de combustibil de 4l/100 km și emisii de CO2 de 104 g/km. "Aceste performanțe economice nu au fost obținute pe fondul unui compromis dinamic, noul HR-V fiind capabil să atingă 100 km/h cu startul de pe loc în doar 10,1 secunde", informează reprezentanții Honda.

Motorul pe benzină 1.5 i-VTEC produce 130 CP și vine cu performanțe competitive cu un consum de 5,2 l/100 km și emisii de CO2 de 120 g/km. Aceste două valori au fost obținute în compania unei transmisii automate tip CVT. Ca și în cazul motorizării diesel, sprintul până la 100 km/h este competitiv - 10,3 secunde în cazul transmisiei manuale, respectiv 10,9 secunde pentru versiunea CVT. Cele două motorizări disponibile pe noul CR-V respectă standardele de poluare Euro 6.

Un factor important în ecuația eficienței îl reprezintă aerodinamica avansată de care beneficiază noul HR-V ce include, printre alte măsuri, panouri montate în zona inferioară a caroseriei cu scopul de a eficientiza traseul curenților de aer.

Dimensiunile compacte ale caroseriei noului HR-V ascunde un interior ce setează noi standarde în materie de spațiu, atât pe banchetă cât și în zona portbagajului cu un volum standard de 453 litri. Latura practică este susținută și de prezența sistemului Magic Seats ce permite plierea banchetei în poziție orizontală și verticală. Poziția verticală este ideală pentru transportul obiectelor înalte, în timp ce rabatarea clasică eliberează un volum util de 1.026 litri.

Noul HR-V va fi lansat oficial pe piața din România în toamna acestui an și poate fi vizionat la dealerul zonal AUTOKLASS Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9167 secunde