Iubitorii de mașini de epocă, invitați la Retro Parada de Primăvară

315
1
Iubitorii de mașini de epocă, invitați la Retro Parada de Primăvară - iubitoriidemasinideepoca-1429189002.jpg

Articole de la același autor

Iubitorii de mașini de epocă vor putea admira, sâmbătă, în cadrul Retro Paradei Primăverii, cele mai vechi mașini, adevărate bijuterii pe patru roți, care aparțin colecționarilor din Constanța. Anul trecut, piațeta din zona veche a orașului s-a transformat într-un adevărat podium de modă, motiv pentru care organizatorii pregătesc o nouă paradă, unde vor fi etalate aproximativ 50 de mașini lustruite. Parada, organizată de Retromobil Club România, începe la ora 10.00, în parcarea de lângă biserica din lemn "Sfântul Mina", din parcul Tăbăcărie. Traseul paradei constănțene va străbate parcul Tăbăcăriei, bulevardul Tomis, Farul Genovez, iar expoziția finală va avea loc în parcul Primăriei, până la ora 14.00.

"Evenimentul se desfășoară simultan în 28 de filiale, iar la Constanța se preconizează că vor participa aproximativ 50 de bijuterii vechi pe patru roți", a transmis Marian Vîjiala, coordonatorul evenimentului din Constanța. 

Comentează știrea

Florin
31 iulie 2015
Activitate noua si usoara!

Daca te-ai saturat sa muncesti pentru altii, daca vrei sa-ti construiesti o situatie financiara si sa devii om liber, daca ai incredere in tine si-n capacitatea ta de a realiza tot ceea ce-ti propui, eu iti pot oferi o solutie. Depinde numai de tine sa o valorifici. Trimite "INFO" La adresa de email: [email protected] si vei primi mai multe detalii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4549 secunde