"Rabla" a demarat și pentru firme. Cum își pot înnoi parcul auto societățile comerciale

152
1

Articole de la același autor

Programul "Rabla" pentru firme a demarat ieri.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este data de 30 septembrie, iar în program se pot înscrie toți operatorii economici, cu sau fără personalitate juridică.

Pentru achiziționarea de mașini noi de către persoane juridice, operatori economici fără personalitate juridică sau proprietari de organizații profesionale sunt alocate, în acest an, 5.000 de vouchere, în valoare totală de 37,5 milioane lei, potrivit datelor Administrației Fondului pentru Mediu.

La nivel general, pentru Programul "Rabla" a fost alocat un buget de 200 milioane lei și 25.000 de tichete, dintre care 20.000 pentru persoane fizice și 5.000 pentru persoane juridice și instituții publice. Tichetele vor fi alocate electronic, în sistemul informatic gestionat de AFM.

În urma sesiunii de depunere și validare a dosarelor producătorilor, importatorilor de autoturisme și distribuitorilor pentru Programul "Rabla" au fost validați peste o sută de dealeri auto.

Valoarea eco-bonusurilor este de 750 lei la achiziționarea unui autovehicul nou al cărui motor generează o cantitate de emisii de CO2 mai mică de 100 grame/kilometru, în regim de funcționare mixt, potrivit mențiunilor înscrise în certificatul de conformitate al autovehiculului nou. La achiziționarea unui autovehicul nou cu sistem de propulsie hibrid (tehnologii hibrid convenționale) se va acorda un eco-bonus în valoare de 1.500 de lei. Pentru cumpărarea unui autovehicul nou electric hibrid (tehnologii avansate de tip plug-in) se va acorda un eco-bonus în valoare de 2.500 lei. În continuare se menține posibilitatea cumulării a maximum două eco-bonusuri. Valoarea primei de casare a fost menținută la 6.500 lei. 

Comentează știrea

catalin
5 mai 2015
Angajare imediata !!!!!!

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1837 secunde