Autoritățile turce din regiunea de vest a Mării Negre, în vizită la CCINA

326
2
Autoritățile turce din regiunea de vest a Mării Negre, în vizită la CCINA - cooperareccinaturcia-1401202853.jpg

Articole de la același autor

Conducerea Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA), reprezentată de Andrian Mihei, vicepreședinte al instituției și președinte al secțiunii Navigație - Transporturi, și directorul general Ion Dănuț Jugănaru, a primit, ieri, la sediul instituției, vizita conducerii Agenției pentru Dez-voltare Regiunea de Vest a Mării Negre din Turcia. 


Scopul acestei întâlniri l-a reprezentat informarea membrilor delegației cu privire la economia județului, la aspectele care au un rol important asupra dezvoltării comerțului și industriei în județul Constanța și în Dobrogea. De asemenea, directorul general al CCINA Constanța, Ion Dănuț Ju-gănaru, a prezentat invitaților și sectoarele cele mai active din județul Constanța, investițiile din regiune și oportunitățile de cooperare ale firmelor românești. 


Agenția pentru Dezvoltare Re-giunea de Vest a Mării Negre din Turcia a fost reprezentată de Ali Kaban - prefectul județului Zonguldak, Muharrem Akdemir - primarul orașului Zonguldak, Vacit Durdubas - președintele Consiliu-lui Județean Zonguldak, Kenan Dursun - președintele Consiliului Județean Bartin, Faruk Tezel - secretarul general al Agenției pentru Dezvoltare Regiunea de Vest a Mării Negre din Turcia, alături de alți șapte membri ai agenției. 


Delegația a fost însoțită la sediul CCINA de Ali Bozcaliskan - consulul general al Republicii Turcia la Constanța, Ozgen Topcu - vice-consul, și de Sezen Leventoglu - atașat comercial în cadrul Con-sulatului Republicii Turcia. De asemenea, a fost prezentă la întâlnire și conducerea Asociației Oamenilor de Afaceri Turci Do-brogea, reprezentată de Zeki Uysal - președintele asociației și de Atilla Baykara - vicepreședinte. 


"Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța se va implica profund și va acorda tot sprijinul Consulatului general al Republicii Turcia la Constanța și Agenției pentru Dezvoltare Re-giunea de Vest a Mării Negre din Turcia pentru atragerea de in-vestitori turci în județul Constanța și pentru organizarea comună a unor întâlniri de afaceri între firme constănțene și turcești", au su-bliniat reprezentanții CCINA Constanța.


Comentează știrea

candipharm.com
15 decembrie 2022
candipharm.com

candipharm.com

MorrisLet
29 decembrie 2022
MorrisLet

hydroxychloroquine hcq over the counter hydroxychloroquine hcq over the counter

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5529 secunde