Aventura off-road a toamnei s-a încheiat. Pregătiți-vă pentru primăvară!

258

Articole recomandate

Peste 100 de oameni din mediul de afaceri constănțean, dar și din alte orașe au participat la traseul off-road și la activitățile outdoor din cadrul evenimentului JCI PLAY 4x4, organizat de JCI Constanța, sâmbătă, 26 octombrie.

Cea de-a șasea ediție a acestui proiect amplu s-a dovedit un real succes, spun responsabilii de eveniment. Acesta a strâns nu doar persoane care au participat și la edițiile anterioare, ci și persoane care s-au înscris pentru prima dată.

"Activitățile din cele șase echipe formate - printre care orientarea cu busola, paintball, mersul pe sfoară, fotografierea speciilor de păsări din zona de sud a Dobrogei - au creat o atmosferă relaxantă și plină de adrenalină, un mediu perfect de interacțiune între oameni activi cu interese de afaceri, pasionați de mașini 4x4 și activități în aer liber. După un traseu off-road de aproximativ cinci ore, participanții au servit prânzul la mănăstirea de la Adamclisi, unde a avut loc și festivitatea de premiere a echipelor", au explicat organizatorii.

Premiile au constat în vouchere la diverse evenimente, schimburi de ulei pentru mașini, materiale promoționale, unelte indispensabile pentru un conducător auto, antigel pentru mașini, dar și alte servicii auto oferite de partenerii evenimentului.

Constănțenii care au ratat acest eveniment pot să se pregătească pentru următorul, care va avea loc în primăvara anului viitor. "Feedback-ul către organizatori a fost pozitiv, ceea ce face ca acest proiect să fie replicat și în primăvara anului 2014. JCI Constanța mulțumește co-organiza-torilor: Asociația Off-road în Dobogea, Active Training și PlayXP, precum și celor 53 de parteneri și peste 100 de participanți care au contribuit la succesul celei de-a șasea ediții a evenimentului JCI PLAY 4x4 cu desti-nația finală Adamclisi", au mai ținut să precizeze organizatorii.

v v v

Junior Chamber International (JCI) este o organizație neguvernamentală internațională care numără 200.000 de membri - tineri lideri, antreprenori și profesioniști cu vârste între 18 și 40 de ani - în peste 100 de țări. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Stire din Diverse : Cea mai tare aventură off-road din Dobrogea
Pagina a fost generata in 2.0033 secunde