BancNote

267
Card de credit Pink cu dobândă de 5%
Volksbank România a lansat un card de debit în lei, prin care posesorii obțin reduceri de 5 – 20% în peste 300 de centre comerciale, cluburi de fitness și restaurante.
Cardul se numește Pink (Visa Electron), dobânda oferită pentru banii depozitați fiind de 5% (Robor la șase luni minus 5,5%). Comisionul lunar de administrare este de 2 euro, în timp ce comisionul de retragere de la bancomatele Volksbank este de 0,1 euro.

Fondul de Garantare este gata pentru Prima Casă
Fondul de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) este pregătit să primească dosare de la bănci, în cadrul programului Prima Casă, a anunțat premierul Emil Boc: "De aici înainte, mingea este în terenul băncilor".
21 de bănci au trimis oferte pentru a doua etapă a programului Prima Casă. Cel mai mare plafon, de 215,6 milioane euro, i-a fost alocat Băncii Comerciale Române (BCR). Pe locul al doilea se află BRD (161,7 milioane euro), urmată de Banca Românească (53,9 milioane euro) și Alpha Bank (45,8 milioane euro).

Activele fondurilor de pensii, în creștere cu 6%
Valoarea activelor nete ale celor 13 fonduri de pensii facultative (pilonul III) a crescut cu 6% în februarie, la 228,29 milioane lei, potrivit datelor Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP). Numărul total de participanți atrași de cele 13 fonduri de pensii facultative era de 190.327 la sfârșitul lui februarie, în creștere cu 1.856 față de luna anterioară.
BCR Prudent este pe primul loc după numărul de clienți, cu 49.225 participanți atrași. După criteriul activelor nete, liderul pieței este ING Optim, cu 66,1 milioane lei, urmat de BCR Prudent, cu46,09 milioane lei.

Credite în valută mai ieftine, cu trei luni de grație
GarantiBank reduce cu 0,5% dobânda creditelor în valută, contractate de persoanele fizice în perioada 1 martie – 14 mai. Totodată, clienții băncii beneficiază de o perioadă flexibilă de grație de trei luni, putând alege lunile în care nu vor să plătească rată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.202 secunde