Bătălia pentru Paște se dă iar cu bulgarii! Vecinii vin cu sejururi la super prețuri

195
Bătălia pentru Paște se dă iar cu bulgarii! Vecinii vin cu sejururi la super prețuri - bataliapentrupaste-1393008207.jpg

Articole de la același autor

Vecinii noștri de la sud știu prea bine că Paștele reprezintă pentru români, lăsând la o partea încărcătura religioasă, încă un prilej de a evada câteva zile din rutină. Iar când vine vorba de constănțeni, cei mai mulți dintre cei care aleg să plece într-o scurtă vacanță fie preferă să petreacă două - trei zile pe litoralul bulgăresc, fie să dea o fugă până la munte. Iar vecinii noștri știu lucrul acesta, așadar în special hotelierii din stațiunile de pe litoralul bulgăresc au creat, împreună cu agențiile de turism, pachete speciale pentru această ocazie. 
De altfel, Bulgaria este una dintre destinațiile atent promovate și la Târgul de Turism "Vacanța" Constanța care s-a deschis vineri la Maritimo Shopping Center, acolo unde o parte dintre cei mai importanți touroperatori din țară își prezintă zilele acestea ofertele.
Prețurile și serviciile oferite sunt principalele două atuuri ale acestei destinații. De exemplu, una dintre agențiile de turism prezente la târg oferă constănțenilor care aleg stațiunea Nisipurile de Aur pachete cu două nopți de cazare, all inclusive, de la puțin peste 70 euro de persoană, în perioada 18 - 21 aprilie, la hotel de patru stele, și până la 200 euro pentru un pachet cu trei nopți de cazare, la hotel de cinci stele, într-o cameră cu vedere la mare și, bineînțeles, cu all inclusive (în perioada 17 - 21 aprilie). Acest hotel este unul dintre cele mai mari de pe litoralul bulgăresc și dispune de la piscină interioară până la baie turcească și centru SPA, cabinet stomatologic sau de înfrumusețare.
La acești bani se mai adaugă trei sau patru euro taxa de stațiune, dar și drumul. Și hotelierii din Albena, Balcik, Sf. Constantin și Elena, Obzor, Sunny Day sau Sunny Beach își așteaptă turiștii.


Paște în România
Paștele este așteptat cu mare nerăbdare și de hotelierii și proprietarii de pensiuni de la munte. Ofertele sunt gata de mult! De exemplu, cine vrea musai să petreacă în Poiana Brașov trebuie să scoată din buzunar cel puțin 700 lei pentru trei nopți de cazare, cu demipensiune, în perioada 18 - 22 aprilie, la hotel de patru stele.
Băile Felix ar putea fi însă o variantă pentru constănțenii cu un buget mai mic. La un hotel de patru stele, trei nopți de cazare cu mic dejun, în perioada 18 - 21 aprilie, costă puțin peste 300 lei, preț care scade spre 190 lei de persoană la hotelurile de două stele.
Tarife ceva mai piperate găsim în Vatra Dornei, acolo unde la un hotel de patru stele trei nopți de cazare, în perioada 18 - 21 aprilie, costă între 1.200 și 1.400 lei. În acești bani sunt însă incluse micul dejun, două cine, două prânzuri și o cină festivă în prima zi de Paște.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Februarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Gata vacanța! Înapoi în bănci
Pagina a fost generata in 0.4904 secunde