BCR a co-finanțat proiecte de 33 milioane lei ale IMM-urilor

185
Banca Comercială Română (BCR) a co-finanțat proiecte de 33 milioane lei, creditând IMM-urile în cadrul "Programului național multianual 2002 - 2009".
"Unul dintre avantajele majore pentru beneficiarii programului a constat în schema de finanțare care a inclus o componentă nerambursabilă și un credit bancar, investițiile finanțate în cadrul  proiectelor fiind destinate susținerii activității companiilor românești", a declarat Ramona Ivan, directorul executiv al direcției instituții financiare din cadrul BCR.
Programul s-a derulat în perioada 2007-2009, BCR co-finanțând 132 de proiecte în valoare totală de 33,2 milioane lei, din care creditele acordate de bancă au însumat 8,4 milioane lei, alocațiile financiare nerambursabile încasate de clienți au fost de 13,8 milioane lei, iar sursele proprii utilizate de beneficiari au fost de 11,0 milioane lei.
IMM-urile au beneficiat de alocații financiare nerambursabile reprezentând peste o treime din bugetul total de 39,95 milioane lei al programului. Au fost finanțate cu precădere activități ale IMM-urilor activând în domenii precum industria textilă, fabricarea lemnului, a maselor plastice și a produselor din cauciuc, fabricarea hârtiei, a elementelor din beton pentru construcții, industria chi-mică, industria metalurgică, a mașinilor și echipamentelor, industria pielăriei, industria construcțiilor, recuperarea deșeurilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7267 secunde