Concurs BEI ar putea da 150 milioane euro pentru IMM-uri, prin BCR

390

Articole recomandate

Banca Europeană de Investiții (BEI) ar putea acorda Băncii Comerciale Române (BCR) un împrumut de 150 milioane euro, pentru finanțarea proiectelor IMM-urilor din industrie, agricultură, servicii comerciale, turism, sănătate, educație, energie și protecția mediului.
"Banii vor putea fi folosiți pentru achiziția de active de producție fixe sau mobile", se arată într-un comunicat al BEI, preluat de Mediafax.
În martie, BCR a semnat cu BERD un contract pentru o linie de finanțare de 100 milioane euro, tot pentru sprijinirea firmelor mici și mijlocii.
De asemenea, BCR a semnat un protocol de colaborare și cu Ministerul pentru IMM-uri, prin care se oferă să consilieze gratuit clienții persoane juridice care au contractat credite bancare la BCR și întâmpină probleme la plata ratelor lunare. Protocolul a fost semnat pe durata unui an, titrează cotidianul Business Standard.
BCR s-a oferit să ajute IMM-urile, prin solicitarea de garanții suplimentare, oferirea de perioade de grație și reeșalonarea ratelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9805 secunde