Bilanțul concursului de la Finanțele Publice Constanța: 4 admiși și 24 respinși

508
Concursul organizat pentru 15 posturi vacante din cadrul administrațiilor finanțelor publice din județul Constanța s-a încheiat. Dintre cei 28 de candidați înscriși în competiție, 23 au fost declarați respinși după proba scrisă. Apoi, interviul a mai făcut o victimă.
Elena Dumbravă, care concurase pentru un post de referent din cadrul Administrației Finanțelor Publice Eforie, a obținut doar 46 puncte, sub baremul de 50 de puncte necesar pentru a fi declarată "admis".
La categoria inspector, au fost declarați admiși doi candidați: Mirela Movilă, care a obținut 76,06 puncte (la proba scrisă avusese doar 57,62 puncte), și Adriana Zaborilă, cu 60,50 puncte (50,99 puncte la scris).
La categoria referent, au obținut punctajul de trecere tot doi candidați: Constantin Șofrană, cu 79,78 puncte (90,00 puncte la scris), și Mariana Ciobanu, cu 57,11 puncte (66,66 puncte la scris).
Din comisia de concurs au făcut parte: Marian Odor (șeful Administrației Financiare Municipale Medgidia) - președinte; Luminița Crudu (șefa serviciului coordonarea și monitorizarea colectării veniturilor bugetare) - membru; Fuat Cadâr (șeful biroului autorizarea și gestionarea cazierului fiscal) - membru; Mihaela Danielescu (inspector principal în cadrul serviciului resurse umane și salarizare) - secretar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3506 secunde