Biletele de tren achiziționate de la terminalele ZebraPay beneficiază de reduceri de 7,85%

159
Biletele de tren achiziționate de la terminalele ZebraPay beneficiază de reduceri de 7,85% - trengaraconstanta1-1372679230.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi, românii care călătoresc cu trenul își pot cumpăra bilete de la terminalele de plăți electronice - ZebraPay, cu o reducere suplimentară de 7,85%. 

CFR Călători și ZebraPay pun la dispoziția clienților un nou serviciu de cumpărare a biletelor de tren prin intermediul a peste 600 de terminale aflate în puncte de maximă concentrare a traficului din 90 de localități, printre care: București, Iași, Constanța, Brăila, Galați, Bacău, Focșani, Piatra Neamț, Ploiești, Buzău, Târgoviște, Târgu Jiu, Cluj Napoca, Timișoara etc.

Terminalele ZebraPay sunt amplasate în marile spații comerciale, magazine de cartier cu program extins sau non-stop, piețe, benzinării, în universități private/de stat și campusuri universitare.

Terminalele ZebraPay funcționează cu tehnologie touchscreen și sunt ușor de utilizat. Călătorii trebuie doar să selecteze datele de călătorie, ruta, tipul de tren și clasa de rezervare: la vagon clasa 1 și a 2-a, la vagon cușetă, de dormit cu 2 paturi, dormit single.

Detalii despre cumpărarea biletelor de tren prin intermediul acestui serviciu:

- Reducerea se acordă la suma finală, după ce au fost aplicate și alte eventuale discount-uri acordate de CFR Călători, cum este reducerea de 10% pentru cumpărarea unui bilet dus-întors, reducerea de până la 25% pentru cumpărarea cu anticipație, reducerea de fidelitate la călătoria cu mai multe trenuri;

- Biletele sunt nominale. Reducerile se aplică la biletele pentru adulți, copii, elevi și studenți (posesori de legitimație de transport, nu cupoane) și la biletele dus-întors opțional pentru adulți și copii, numai la trenuri cu regim de rezervare a locurilor obligatoriu sau facultativ (IC, IR, Regio Expres) din trafic intern;

- Plata biletelor se poate face numerar sau cu carduri ZebraPay cu minim 24 de ore față de data și ora începerii călătoriei;

- Biletul nu permite modificarea datelor de călătorie (anticiparea, amânarea sau întreruperea călătoriei); renunțarea la călătorie se face cu cerere la stațiile de cale ferată.

Reducerea este valabilă până la 30 septembrie 2013, dar serviciul de achiziționare a biletelor de tren CFR Călători prin intermediul terminalelor ZebraPay este disponibil permanent, au anunțat reprezentanții CFR.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0356 secunde