Boala limbii albastre lovește DUR! Vacile și oile românești, interzise în UE!

202
1
Boala limbii albastre lovește DUR! Vacile și oile românești, interzise în UE! - 79b178f4af28fadfd4a15fd1915b4bcf-1413099995.jpg
România nu mai poate vinde bovine și ovine vii către țările Uniunii Europene. Restricția a fost impusă de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară, după ce în România s-au semnalat mai multe focare de boala limbii albastre.


Pe lângă statele din Uniunea Europeană, fermierii români nu pot vinde niciun fel de carne de vită sau de oaie nici în Rusia, Iordania și Arabia Saudită.


Aceste state au interzis importurile din România în vara acestui an. Potrivit inspectorilor sanitar-veterinari, boala limbii albastre afectează animale din 23 de județe.


Comentează știrea

oni
12 octombrie 2014
Oferte locuri de munca

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Joi, 06 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Cine pierde ajutorul  de șomaj
Marţi, 04 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Cine nu poate fi  părinte adoptiv
Pagina a fost generata in 1.6918 secunde