REACȚII după România-Ungaria: Nu poate fi o dramă!

91
1
REACȚII după România-Ungaria: Nu poate fi o dramă! - romaniafanireuters12237140045957-1413099818.jpg

Articole recomandate

România a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susținut, ieri, pe Arena Națională, în compania reprezentativei Ungariei, în etapa a doua grupei F din preliminariile Euro-2016.

Selecționerul Victor Pițurcă a declarat că acest rezultat de egalitate nu poate fi considerat o dramă, fiind vorba de un punct câștigat. De asemenea, selecționerul Ungariei, Pal Dardai, a declarat că altul ar fi fost rezultatul dacă elevii săi ar fi fost cei care au deschis scorul.

Fundașul Dorin Goian a spus că regretă accidentarea din meciul cu Ungaria, scor 1-1, în preliminariile Euro-2016, subliniind că jucătorii naționalei merg în Finlanda pentru a se revanșa față de acest semieșec.

Fundașul Răzvan Raț afirmă că la următoarea partidă din grupa F, cu Finlanda, "tricolorii" trebuie să se impună și să recupereze astfel ce au pierdut la jocul de pe Arena Națională.

Atacantul Raul Rusescu a declarat că "tricolorii" au pierdut două puncte "degeaba" și ar fi meritat să se impună în această partidă din etapa a doua a grupelor preliminare ale Campionatului European din 2016, citează mediafax.ro

Comentează știrea

oni
12 octombrie 2014
Oferte locuri de munca

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.27 secunde