Gafă monumentală a FRF: a așezat galeria dinamovistă în sectorul de tribună al fanilor maghiari

158
Gafă monumentală a FRF: a așezat galeria dinamovistă în sectorul de tribună al fanilor maghiari - suporteriungaria-1412924166.jpg
2.852 de suporteri maghiari vor fi prezenți pe Național Arena la meciul de sâmbătă, 11 octombrie, dintre România și Ungaria, din preliminariile Campionatului European din 2016, din Franța. Federația Maghiară de Fotbal a emis joi un comunicat prin care le cere fanilor să nu fie implicați în vreun fel de incidente, dat fiind faptul că sunt recidiviști și naționala ar risca sancțiuni dure din partea UEFA.

Oficialii federației române au comis o gafă tactică impardonabilă, sporind inutil riscul de conflict la meciul România-Ungaria atunci când au acordat peste 1.100 de bilete suporterilor dinamoviști exact în sectorul de tribună unde urmează să stea maghiarii. Fanii echipei Dinamo, cunoscuți pentru irascilibitatea și radicalismul lor, sunt așezați la peluza nord, acolo unde vor fi cantonați și suporterii maghiari. De-a lungul timpului, facțiunea dură a galeriei "roș-albe" a provocat incidente violente atât pe stadioanele din țară, cât și în străinătate. Cum extremiștii unguri deja au anunțat că vin să facă scandal "la țigani", decizia FRF este cu atât mai inexplicabilă, scrie prosport.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.403 secunde