Box: Meci Mayweather - Pacquiao în 2015

2496
2
Box: Meci Mayweather - Pacquiao în 2015 - maypac-1412923675.jpg
Floyd Mayweather Senior a precizat joi că meciul-șoc așteptat între fiul său, campion WBA și WBC al categoriei semimijlocie, și boxerul filipinezul Manny Paquiao va avea loc sigur în 2015.


"Această luptă va avea loc, aveți încredere în mine", a declarat Mayweather sr pe site-ul specializat www.fighthype.com. "Este un meci pe care lumea întreagă îl așteaptă, este cea mai mare confruntare din istorie și va avea loc", a continuat el, după care a recunoscut că fiul său i-a confirmat, formal, că au început negocierile.

De mai mulți ani, duelul între doi dintre cei mai buni pugiliști din istorie a fost anunțat, dar negocierile se împotmolesc cu privire la difuzorul și la organizator. Meciul, dacă va fi finalizat, ar putea avea loc în mai 2015, cu o bursă depășind 200 milioane de dolari. Mayweather este, la 37 de ani, sportivul cel mai bine plătit din lume este încă neînvins în 47 de meciuri.


Comentează știrea

Discount Hermes Kelly Bags
30 octombrie 2014
Discount Hermes Kelly Bags

Box: Meci Mayweather - Pacquiao în 2015 | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Hermes Bags Outlet Uk Discount Hermes Kelly Bags http://www.ablc-avocats-angers.com/images/hermes-bag-online/discount-hermes-kelly-bags-hermes-bag-uk-7603.asp

Hermes Outlet Store Usa
31 octombrie 2014
Hermes Outlet Store Usa

Box: Meci Mayweather - Pacquiao în 2015 | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Kelly Bag Replica Australia http://www.pcplanetsnc.it/public/Media/hermes-handbag-outlet/with-a-kelly-bag-replica-australia-bag-in-your-shoulder.asp Hermes Outlet Store Usa http://www.tarlex.com/images/caches/replica-hermes-birkin-bags-uk-3894.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1955 secunde