România - Ungaria. FRF a vândut bilete la jumătate de preț către 11 galerii din țară

194
România - Ungaria. FRF a vândut bilete la jumătate de preț către 11 galerii din țară - fani-1412835368.jpg
În contextul în care mulți suporteri s-au plâns de prețurile mari ale biletelor pentru meciul România - Ungaria programat sâmbătă, de la ora 19:00, în Grupa F a preliminariilor pentru Euro 2016, Federația Română de Fotbal a luat o măsură pentru a-și asigura suportul galeriilor. Pentru reprezentanții ultrașilor celor mai importante galerii au fost făcute reduceri considerabile, aceștia plătind numai 50% din prețul unui bilet. În acest mod, FRF a reușit să trimită în București și în țară circa 7.000 de bilete destinate exclusiv celor 11 galerii care și-au manifestat interesul pentru a veni în mod organizat la partidă.

Cele mai multe bilete au fost cumpărate de suporterii Stelei. Peluza Sud și Peluza Nord au cumpărat circa 1.300 de bilete în peluza a doua, inelul 3. Acolo, fanii Stelei vor sta alături de cei de la UTA și FC Hunedoara, suporteri care au solicitat 50 de bilete. În plus, arădenii au mai cumpărat 25 de bilete pentru suporterii care vor veni pe cont propriu. În această zonă sunt, de altfel, și cele mai ieftine bilete puse la vânzare pentru România - Ungaria (suporterii au plătit câte 10 lei pentru fiecare bilet, jumătate din prețul oficial stabilit de FRF).

În afară de galeriile menționate, la meci vor mai avea reprezentanți cluburile Dinamo, Rapid, "U" Cluj, CSU Craiova, Petrolul, FC Brașov, CSMS Iași și Farul Constanța, precum și alte asociații ale suporterilor, scrie prosport.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5069 secunde