Bonitatea solicitanților de credite imobiliare va fi analizată mult mai serios

164
4
Bonitatea solicitanților de credite imobiliare va fi analizată mult mai serios - bonitateaclientilor-1463317795.jpg

Articole de la același autor

După intrarea în vigoare a legii "dării în plată", Banca Națională a României își modifică regulamentul privind unele condiții de creditare. Schimbările vizează detalierea cerinelor regulamentare referitoare la evaluarea bonităii și reglementarea principiilor de elaborare a politicilor de remunerare a personalului creditorului implicat în evaluarea bonităii solicitantului de credit pentru bunuri imobile rezideniale.


Printre altele, creditorii vor avea obligația să stabilească și să revizuiască procedurile de documentare i informaiile ce stau la baza evaluării capacităii de rambursare a clienilor. De asemenea, sunt reglementate unele cerințe privind modalitatea de stabilire a informaiilor ce vor fi solicitate clienilor în scopul evaluării capacităii de rambursare.


Rezultă că se va produce o schimbare radicală în comportamentul băncilor în relația cu solicitanții de credite imobiliare. Pregătirea și responsabilitatea funcționarilor bancari care analizează bonitatea celor ce vor să acceseze credite imobiliare vor trebui să crească. 


Schimbare ar fi trebuit să fie făcută de multă vreme, chiar înainte de criza economică din 2008 - 2013. Până acum, băncile s-au făcut că analizează bonitatea clienților, deși au încasat, pe rupte, comisioane de analiză. Dacă bancherii și-ar fi făcut meseria cum trebuie și n-ar fi dat credite oricui, legea "dării în plată" n-ar fi existat.


Comentează știrea

Juliana Michael
11 iunie 2016
kredit

Bună ziua, numele meu este Juliana Michael, o victimă a fraudei în mâinile creditorilor fals, am fost o fraudă toate cele mai 29.000.000 RON pentru că am nevoie de un capital mare 80.000.000 mii, aproape că am murit, am avut nici un loc pentru a merge, mi afaceri distrusă în proces, am pierdut fiul meu .. eu nu pot sta acest lucru se întâmplă din nou. în iunie 2014, am întâlnit un prieten care mi-a prezentat o mamă bună doamna Elina că în cele din urmă ma ajutat să asigure un împrumut în companie, mamă bună am vrut să folosească ocazia de spus vă mulțumesc, Dumnezeu continua să vă binecuvânteze, eu de asemenea, să folosească această oportunitate de a consilia colegi România, că există mai multe escrocherii acolo, dacă aveți nevoie de un împrumut și împrumut securizat rapid înregistra numai prin d-na Elina prin e-mail: [email protected]. puteți să mă contactați prin intermediul acestui e-mail; [email protected] dacă aveți orice îndoială. te rog ea a fost singura persoană de încredere și de încredere. Mulțumesc.

ESTHER PATRICK
25 octombrie 2016
LOAN

Buna, Sunt dna Esther Patrick, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea ta? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? cauta mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. Noi împrumuta fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în interes de afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că furnizăm o asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere un împrumut. Așa că ne contactați astăzi prin e-mail la adresa: ([email protected])

HELEN WILSON
23 martie 2017
LOAN OFFER

Vreau să informeze publicul larg că doamna Helen Wilson, un creditor împrumut privat, care dă posibilitatea de timp de viață. Ai nevoie de împrumut de urgență pentru a plăti datoria dumneavoastră, sau aveți nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea dvs.? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? cauta mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. creditare noastră persoanelor care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere împrumuturi. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la adresa: ([email protected]) Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la firma mea ne puteți contacta astăzi. Suma maximă pe care o împrumuta este de 600,000,000.00 în cele ce urmează Moneda: United State dolari, euro și lire sterline Great DATE SOLICITANTUL 1) Numele complet: ............................................. ............................... 2) Țara: .............................................. .................................. 3) Adresa: .............................................. .................................. 4) Stat: .............................................. ....................................... 5) Sex: .............................................. .................................... 6) Stare civilă: ............................................. ......................... 7) Ocupatia: .............................................. ............................ 8) Număr de telefon: ............................................. ........................ 9) Poziția în prezent locul de muncă: .................................... 10) Venit lunar: ............................................. ........................... 11) Suma creditului necesare: ............................................ ................ 12) Împrumut Durata: ............................................. ........................... 13) Scopul creditului: ............................................ ........................... 14) Religia: .............................................. ........................................ 15) V-ați aplicat înainte: ........................................... ................ 16) Data nașterii: ............................................ ........................................ Mulțumiri

HELEN WILSON
28 martie 2017
LOAN OFFER

Vreau să informeze publicul larg că doamna Helen Wilson, un creditor împrumut privat, care dă posibilitatea de timp de viață. Ai nevoie de împrumut de urgență pentru a plăti datoria dumneavoastră, sau aveți nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea dvs.? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? cauta mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. creditare noastră persoanelor care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere împrumuturi. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la adresa: ([email protected]) Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la firma mea ne puteți contacta astăzi. Suma maximă pe care o împrumuta este de 600,000,000.00 în cele ce urmează Moneda: United State dolari, euro și lire sterline Great DATE SOLICITANTUL 1) Numele complet: ...... ............. 2) Țara: ........................ 3) Adresa: ......... ............ 4) Stat: ................ ........... 5) Sex: ............. ........... 6) Stare civilă: .............. 7) Ocupatia: ............. ...... 8) Număr de telefon: ................ 9) Poziția în prezent în locul de muncă: .... .......... 10) Venit lunar: ........................ .................... 11) Suma creditului necesare: ............ .... 12) Împrumut Durata: .................... 13) Scopul creditului: .................... 14) Religia: .................................... 15) V-ați aplicat înainte: ................. 16) Data nașterii: ................ Mulțumiri

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4686 secunde