Bucuria este la Bavaria Motors

Bucuria este noul BMW X1 și noul BMW seria X5 Gran Turismo

645
Bucuria este noul BMW X1 și noul BMW seria X5 Gran Turismo - 1a01f836b0c2494b9e95700f520f7df4.jpg

Articole recomandate

În cadrul unui eveniment special organizat la sediul BMW din Constanța, au fost prezentate publicului român, de curând, cele două noi modele, deschizătoare de drumuri: BMW X1, primul SUV compact premium, și BMW Seria 5 Gran Turismo, un model unic prin dimensiuni și versatilitate.

BMW X1 – primul BMW X din segmentul premium compact.
Cel mai nou model din gama X a BMW se alătură BMW X3, BMW X5 și BMW X6 pentru a aduce în segmentul compact o prezență premium, unică prin versatilitate, performanțe sportive și agilitate supremă atât în oraș, cât și în mediul extra-urban.

Motoarele: eficiență și dinamică de neegalat în segment.
BMW X1 se lansează pe piață cu un motor pe benzină cu șase cilindri și trei versiuni diesel, cu patru cilindri.
Beneficiind de BMW EfficientDynamics, BMW X1 oferă totodată un echilibru unic pentru un Sports Activity Vehicle - SAV, între performanțe și economia de carburant. Tehnologiile BMW EfficientDynamics aplică soluții revoluționare combi-nate ideal la fiecare model. Cele mai bune exemple sunt recuperarea energiei la frânare (Brake Energy Regeneration), aerodinamica optimizată, pneurile cu rezistență redusă la ruliu, diferențial cu comportament optimizat de încălzire, precum și unități auxiliare ce sunt operate și controlate inteligent pentru a optimiza consumul de energie, cum ar fi pompa electrică de combustibil sau compesorul detașabil de aer condiționat.

BMW Seria 5 Gran Turismo - un concept auto fără precedent.
Prin acest automobil complet inovator, BMW stabilește un nou etalon în segmentul superior al clasei mijlocii. În premieră mondială, BMW Seria 5 Gran Turismo combină calitățile esențiale ale unei limuzine cu cele ale unui Sports Activity Vehicle modern și ale unui Gran Turismo clasic.
Cu un design stilat și elegant, mașina are o linie alungită la nivelul acoperișului, cu aspect specific unui coupé, și hayon în două elemente. Interiorul foarte spațios oferă confort specific segmentului de lux, amplasare ridicată a scaunelor pentru un acces mai confortabil și mai ușor, precum și vizibilitatea generală îmbunătățită, optimă pentru orice condiții de trafic.
BMW Seria 5 Gran Turismo este lansat pe piață cu o gamă de două motoare pe benzină și unul diesel.
Prin caracteristicile sale, BMW Seria 5 Gran Turismo îndeplinește toate cerințele unui automobil ce oferă armonie perfectă la îndeplinirea tuturor nevoilor din viața de zi cu zi - atât ca mașină de com-panie, cu prestigiu și eleganță, cât și ca automobil pentru timpul liber.
Prin introducerea acestui concept, BMW dovedește încă o dată capacitatea companiei de a defini segmente noi în piața auto. Acest model, fără predecesor și fără termen de comparație, adaugă o nouă dimensiune "Plăcerii de a conduce".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 27 Octombrie 2009
Stire din Economie : Domnule pilot, fă-mă fericit!
Pagina a fost generata in 1.7662 secunde