Bulgaria a retras licența de operare a Lukoil

131
Bulgaria a retras licența de operare a Lukoil - lukoil-1366641275.jpg
Agenția Vamală din Bulgaria a retras licența Lukoil de stocare și de transport a carburanților, din cauza unor nereguli legate de înregistrarea volumului care circulă prin rețeaua de conducte operate.

Retragerea licenței se referă la conductele petroliere dintre rafinăria Neftochim din Burgans și o unitate a companiei din Ilienți, de lângă Sofia, relatează Novinite.

Lukoil are termen până pe 31 mai să aplice măsurile cerute în privința înregistrării volumului de carburanți, se arată într-un comunicat al agenției.

Mai multe inspecții efectuate de agenție în această lună au scos la iveală lipsa aparatelor de măsurare a volumului, în anumite locații, precum și existența unor conducte care ocolesc aparatele de măsură.

Lukoil Bulgaria a fost anunțată în privința deciziei de retragere a licenței și are dreptul să o conteste.

Compania, cel mai mare producător și furnizor de carburanți din Bulgaria, are timp până la 1 iunie să respecte cerințe similare și pentru terminalul petrolier Roseneț din Burgas.

Terminalul a fost motivul unei alte retrageri a licenței Lukoil, în 2011.

Maniera în care scandalul din 2011 a fost rezolvat a provocat speculații legate de relațiile apropiate dintre directorul general al Lukoil, Valentin Zletev, și premierul de atunci, Boiko Borisov.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Aprilie 2013
Stire din Actual : BULGARIA, RATĂ MARE DE SINUCIDERI
Pagina a fost generata in 1.0281 secunde