Cadourile de Crăciun se iau de la Confintex 2010

1153
Cadourile de Crăciun se iau de la Confintex 2010 - 644a09fc6623937b186e2f16d39ef43f.jpg
Bună idee! De Ziua Națională a României, când mai toți slujbașii au zi liberă și pot ieși cu familia la cumpărături, se deschide Târgul național de îmbrăcăminte și încălțăminte "Confintex 2010". Ajunsă la cea de a 93-a ediție, manifestarea expozițională organizată de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța are deviza "Confintex - Cadouri de Crăciun".

La târg participă 175 de producători din întreaga țară, cu o ofertă bogată de textile pentru adulți, confecții din piele și din blană, tricotaje, confecții pentru copii, țesături, lenjerie de pat, încălțăminte și marochinărie. Pentru că numărul firmelor par-ticipante este peste așteptări, nu a fost suficientă o singură locație. Pavilionul Expozițional Constanța va găzdui standurile de confecții, îmbrăcăminte, iar hotelul - restaurant "Perla", din Mamaia, pe cele de încălțăminte și marochinărie.
La conferința de presă de prezentare a evenimentului, Dănuț Jugănaru - directorul general al CCINA, a subliniat câteva dintre atributele acestui eveniment: "Este cea mai mare ediție Confintex din 2010. Participă producători cu ștate vechi la târguri, care au învățat că nu își pot promova brandul dacă nu vin cu oferte de cea mai bună calitate și prețuri cât mai mici. Târgurile organizate de CCINA și-au câștigat propria clientelă."
Aureliențu Popescu, directorul executiv al Federației Patronatelor din Industria Textilelor, Îmbrăcămintei și Încălțămintei, a declarat că municipiul Constanța a devenit un pol al modei, exercitând o mare atracție pentru producătorii din întreaga țară, pentru specialiști și presă. Pornind de la acest fapt, a fost gândită o strategie de organizare a târgurilor care să pună în valoare realizările industriei ro-mânești.
Târgul este deschis în perioada 1 - 4 decembrie 2010, între orele 10 și 19, iar pe 5 decembrie, de la ora 10 la 16.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 30 Noiembrie 2010
Stire din Economie : Criza trece, brandurile rămân
Luni, 29 Noiembrie 2010
Stire din Economie : Avicola Lumina, cea mai tare-n ouă!
Sâmbătă, 27 Noiembrie 2010
Stire din Economie : Un nou terminal de GPL în portul Midia
Pagina a fost generata in 3.0848 secunde